Aspirator, Bosch BBHMOVE4N – pareri si review

Bosch in general lanseaza pe piata numai lucruri de inalta calitate. Nu prea exista clienti care sa se planga de produsele marca Bosch pentru ca la fabricarea acestora s-a pus mare accent pe detalii, pe caracteristicile dorite si materialele folosite, astfel incat rezultatele sa fie de exceptie. Spre exemplu acest aspirator Bosch multifunctional 2 in 1, vertical, si de masa, care poate trage repede si bine murdaria si nici nu are nevoie de sac.

Puncte forte aspirator Bosch BBHMOVE4N


Aspiratorul Bosch
impresioneaza in primul rand prin design. Acesta arata foarte bine si se misca la fel de bine. Are nevoie de un spatiu mic de depozitare pentru ca manerul este rabatabil, are o capacitate de 300 de ml, nu este foarte mare insa suficienta pentru o curatenie acceptabila. Aspiratorul de mana are doua trepte de putere, functioneaza cu bateria incarcata putin peste jumatate de ora, are un acumulator reincarcabil hybrid care isi face treaba rapid si eficient.

Ori de cate ori oamenii au nevoie de o aspirare foarte rapida pe suprafetele dure, aspiratorul Bosch se va dovedi ideal. Este un aspirator fara fir ce curata rapid, are o unitate centrala de aspirare detasabila si se poate folosi si ca aspirator de masa, totul intr-un singur aparat! Aparatul vine dotat cu o perie electrica ce asigura curatenia eficienta si in profunzime pentru covoare, protejeaza mediul inconjurator si are o performanta ridicata, si are nevoie de minim 12 ore pentru incarcarea bateriei. Filtrul este lavabil, designul cu adevarat impresionant, rezista foarte mult in timp, este fiabil si nu se va sparge carcasa la prima lovitura din greseala. Aspiratorul Bosch isi merita reputatia in randul cumparatorului care stiu cat de importanta este si marca in alegerea produsului, si orice electrocasnic poarta denumirea si marca Bosch are din start avantajul de a fi de firma.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here