Aspirator cu Abur Polti Vaporetto Lecoaspira FAV 70 Intelligence – pareri si review

Unul din cele mai scumpe aspiratoare din lista, aspiratorul cu abur Polti Vaporetto Lecoaspira inteligent cu o putere de 2200 W si o functie de splare, uscare si filtrare prin apa. Este un aspirator deosebit, cu un design special, ce poate curata cu abur chiar si cele mai dificile suprafete. Are un aspect foarte placut si se descurca de minune in orice situatie, cu orice tip de murdarie.

Puncte forte aspirator Vaporetto Lecoaspira FAV 70

Acest aspirator are un filtru de apa integrat pentru aspirarea cu abur, combinand curatarea igienica a aburului cu filtrul de apa foarte eficient, rezultatele fiind exceptionale. Este un dispozitiv ideal pentru toate suprafetele, are accesorii potrivite pentru o curatare in profunzime, pentru sarcini de curatare extraordinare, poate fi folosit atat pe pardoseala cat si pe covoare, blaturi, robinete, aragaz, chiuvete, chiar si oglinzi si ferestre, jaluzele si perdele sau calorifere.

Aapiratorul cu abur de inalta presiune pana la 5.5 bar are o autonomie nelimitata a aburului, aspira atat murdaria uscata cat si cea lichida, are nevoie de 6 minute timp de incalzire si are 15 accesorii incluse, pentru a trata suprafetele din casa. Este un accesoriu potrivit pentru persoanele alergice pentru ca totul este purificat, aspira lichidele si solidele, si elimina chiar 99 la suta din bacterii, fungi si mucegai. Are sase programe, pentru toate tipurile de suprafete, este ideal chiar si pentru suprafete care vor straluci dupa ce sunt curatate cu acest aspirator, canapeaua va arata ca noua si toate suprafetele vor fi complet igienizate. Se poate folosi la bucatarie, la baie, in living, vine chiar si cu o geanta pentru depozitarea accesoriilor pentru ca sunt destul de multe accesorii cu care acest aspirator vine la pachet.

Aspiratorul cu abur se alimenteaza la retea, are variator de putere, are tub telescopic, este ideal pentru mai multe suprafete, dispune si de accesorii pentru blana de animale si este o investitie foarte buna pentru oricine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here