Aspirator cu dublu filtru Hepa, Shafer – pareri si review

Un aspirator clasic, perfect pentru suprafete mici ale locuintelor se va dovedi modelul ideal pentru utilizatorii obisnuiti, care nu au nevoie de un dispozitiv prea avansat sau profesional pentru a-si face treaba prin casa. Aspiratorul cu dublu filtru Hepa, Sharfer, cu o putere de 1000 de W, un aspect elegant si foarte robust poate fi achizitionat cu succes pentru necesitatile de zi cu zi ale gospodinelor care pun pret pe felul in care arata casa si cum mentin curatenia.

Puncte forte aspirator Shafer

Cu un aspirator Shafer la indemana, folosit zilnic sau regulat, de cateva ori pe saptamana, utilizatorii vor putea respira un aer mai curat, se vor bucura de suprafete perfect igienizate, atat suprafetele mai moi cat si celedure.

Puterea aspiratorului este de 1000 de W, ceea ce inseamna ca este foarte puternic, si totodata are o pornire silentioasa. Insa, cand ajunge la intensitate maxima, acest aspirator devine destul de galagios, atingand pana la 80 de decibeli. Are un pivot rotativ de 360 de grade si un cablu destul de lung, de 6 metri. Poate actiona cu succes pe o raza de operare de 9 metri, datorita cablului dar si tubului telescopic din metal si furtunului rezistent si modern.

Acest aspirator are un buton on/off si un buton de reglare a vitezei min/max, care sporeste confortul utilizatorului. Firul se poate retrage imediat si automat printr-o simpla apasare de buton. Are o greutate mica, de pana in 2 kilograme, ceea ce inseamna ca poate fi mutat cu usurinta dintr-o parte in alta a casei si a camerei, si o capacitate de colectare de 1.9 litri. Filtrul dublu Hepa este o alta caracteristica impresionanta a acestui aspirator si cu siguranta inca unul din motivele pentru care trebuie achizitionat. Este robust, modern si fiabil, galagios insa foarte performant, nu necesita un spatiu de depozitare foarte mare, are toate caracteristicile unui produs care merita toata atentia cumparatorilor care cauta ceva bun pentru casa sau afacerea lor. La un raport calitate-pret potrivit, aspiratorul este cea mai buna alegere din ultima vreme!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here