Aspirator cu filtrare in apa Studio Casa Hydratech Turbo – pareri si review

In urma cu cativa ani, aveam mult mai putine aparate la dispozitie pentru mentinerea locuintei curate, lipsite de praf. Insa, odata cu trecerea timpului, pe piata din Romania si-au facut aparitia atat de multe modele si tipuri de aspiratoare incat este greu sa iti indrepti atentia spre unul singur: aspiratoare robot, aspiratoare fara sac, aspiratoare cu spalare si multe altele.

Caracteristici si avantaje aspirator cu filtrare in apa Studio Casa Hydratech Turbo

Aspiratorul cu filtrare in apa este dotat cu o perie turbo rotativa, ideala pentru aspirarea canapelei, mochetei sau covoarelor. Strange perfect asbolut toate scamele. Cu un aspirator ce nu dispune de o perie automata rotativa este mai greu sa strangem toate scamele imprimate pe un covor sau pe o mocheta. Acelasi lucru este valabil si in cazul parului de animale. Cu ajutorul periei rotative turbo curatenia se transforma intr-o veritabila placere.

Gratie aspiratorului cu filtrare in apa praful va trece de filtrul Hepa si va fi retinut in apa ceea ce inseamna ca dupa aspirare casa va straluci de curatenie iar aerul va fi curat, lipsit de alergeni. Cu alte cuvinte, este ideal pentru persoanele alergice sau pentru cele care au astm, praful nefiind inhalat in timpul procesului de curatare, toate particulele de praf fiind absorbite de aspirator. Dupa fiecare aspirare, filtrul de aer si recipientul care colecteaza apa trebuiesc spalate.

Sistemul Double Suction ce presupune doua intrari de aer mareste viteza de circulare a acestuia si permite separarea prafului si aerului inainte de a atinge apa. DWS (Dust Extermination by Water Separator) este un sistem brevetat care spala practic aerul care intra in contact cu aparatul.

Chiar daca aspiratorul cu filtrare in apa are un pret putin mai ridicat decat un aspirator clasic, isi merita toti banii. Perierea manuala a covoarelor nu mai este necesara deoarece peria turbo se ocupa de aceasta sarcina in locul tau. Aspiratorul perfect, cel mai igienic tip de aspirator de altfel cu cea mai stabila putere de extractie, care curata scamele si parul de pe covoare, retine tot praful in interior si lasa in urma lui un aer proaspat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here