Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys, 1600 W, 220 W absorbtie – review

Nu numai strainii stiu sa faca electrocasnice de exceptie, ci si noi, cei care suntem in curs de specializare pentru a lansa atat pe piata din tara, cat si pe cea din afara, electrocasnice noi, moderne, cu functii care ar putea lasa pe oricine impresionat. Spre exemplu, firma producatoare Albatros, care se ocupa de atatia ani de lansarea pe piata a electrocasnicelor marca romaneasca, a lansat si modelul de aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys, cu o putere de 1600 W.Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys

Puncte forte aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys

Aspiratoarele model vechi, cu sac, aveau numeroase avantaje, dar cu siguranta si dezavantaje. In primul rand, sacul trebuia scuturat, spalat sau schimbat la o anumita perioada de timp, in functie de materialul din care era creat acest sac. Insa oamenii erau multumiti de functia de aspirare. Aceasta era puternica si sacul „colecta” tot praful si toata murdaria de care utilizatorii doreau sa scape.

Aspiratorul cu filtrare prin apa Albatros se alimenteaza la retea, are un variator de putere foarte util si are o greutate de 6 kilograme si jumatate, astfel incat sa nu fie dificil de manevrat. Capacitatea de colectare depaseste orice asteptare, este de 7,2 litri, ceea ce inseamna ca nu este necesara golirea rezervorului de mai multe ori in timpul unei singure sesiuni de curatenie.

Puterea de absorbtie a acestui aspirator este foarte buna, insa zgomotul este pe masura. Aspiratorul este suficient de zgomotos incat sa trezeasca vecinii si acesta este cam singurul dezavantaj de care da dovada, pe langa faptul ca este foare scurt cablul de alimentare. In rest, nu scapa niciun fir de praf, nu este greoi, poate fi cu usurinta mutat, arata foarte bine.

Isi merita cu prisosinta si banii si renumele de echipament bun si performant. Este ideal in familiile cu copii sau animale de companie, in casele mari cu familii numeroase, in firmele mici sau chiar in birouri, pentru curatenia zilnica sau pentru curatenia generala, care se face mai rar.

Cu siguranta, dupa primele utilizari dar si dupa mai multe folosiri, chiar dupa ani de aspirare fara probleme, cei care au decis sa faca o asemenea achizitie isi vor exprima multumirea si vor recomanda si altora un produs de care locuitorii tarii ar trebui sa fie mandri, un echipament realizat in Romania, la standarde internationale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here