Aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys – pareri si review

Cu siguranta multa lume a auzit de marca romaneasca Albatros. Majoritatea mamelor si bunicilor aveau un aparat electrocasnic aceasta marca, fie ca este vorba de masina de spalat sau de un alte electrocasnic foarte la moda la vremea respectiva. A venit insa vremea generatiei tinere sa se bucure de produsele marca Albatros. Aspiratorul cu filtrare prin apa Albatrios Aqualtys cu o putere de 1600 W si design modern, culoarea albastra este cea mai buna investitie din locuinta facuta in ultimele luni. Si nici nu costa foarte mult.

Avantaje si beneficii aspirator cu filtrare prin apa Albatros Aqualtys

Oamenii inca nu s-au obisnuit si cu celelalte modele de aspiratoare. Pentru cei de moda mai vechem aspiratorul trebuie sa aiba sac si sa fie voluminos pentru a putea depozita toata mizeria si praful pana la urmatoarea schimbare a sacului. Acum tehnologia a avansat si oamenii se pot bucura de modele mult mai moderne, precum aspiratoarele cu filtrare prin apa, ideale pentru aspirarea umeda, care beneficiaza de variator de putere si are o greutate suficienta incat sa nu trebuiasca sa fie “tarate” prin casa cu mult efort.

Acest model de aspirator are un filtru de evacuare de tip microfiltru, o capacitate de colectare foarte mare, de 7,2 litri, ideal si pentru spatii mai mari si mai murdare, insa un nivel de zgomot la fel de ridicat, de 82 de decibeli, suficient pentru a fi auzit si de vecini. Aspiratorul cu filtrare de apa Albatros are o absorbtie excelenta si o putere foarte mare, este realizat numai din materiale de cea mai buna calitate, nu este greoi ci este un model aproape de cele standarde.

Aspiratorul Albatros este perfect pentru familiile in care se pune mare accent pe curatenia, in care sunt copii mici, batrani, bolnavi, in care gospodinelor le place sa mentina casa curata si lipsita de praf si de orice alta impuritate cat mai mult timp.

Review-urile clientilor in ceea ce priveste acest aspirator sunt foarte bune, nu ii scapa nici un fir de par sau de praf, nicio firimitura uitata sub canapea si cu siguranta este o investitie buna pentru sanatate nu numai pentru igiena si aspectul estetic al locuintei. Cei care isi doresc cu adevarat un produs romanesc bun, sunt invitati sa isi comande un aspirator romanesc Albatros cu tip de aspirare umeda, un produs care tine pasul cu timpurile pe care chiar acum oamenii le traiesc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here