Aspirator cu filtrare prin apa Daewoo RWC-404, 1400 W, 4 l – pareri si review

De ceva timp, nici aspiratoarele nu mai sunt ce au fost odata. Acum aspiratoarele sunt dispozitive moderne care elimina nu numai praful ci si mizeria si parul de animale de pe covoare, mochete, parchet, gresie, de pe diverse suprafete. Un aspirator bun, elegant, modern si foarte performant este aspiratorul cu filtrare prin apa Daewoo cu o capacitate de 4 litri si 1400 de W, control digital al puterii, culoarea rosie!Aspirator cu filtrare prin apa Daewoo RWC-404

Caracteristici si avantaje aspirator cu filtrare prin apa Daewoo

Pana nu demult, oamenii erau nevoiti sa schimbe la o anumita perioada de timp sacul din aspirator, sau sa il spele, sa il scuture, sa se umple de praf, sa se enerveze, sa isi doreasca un alt sistem de curatare a podelelor si nu numai. Acum, lucrurile s-au schimbat si oricine poate beneficia de un aspirator cu filtrare prin apa, ce apartine unei marci producatoare de renume, Daewoo.

Daewoo nu comercializeaza numai autoturisme, ci s-a specializat si in producerea si vinderea electrocasnicelor. Si ce se cauta mai bine decat aspiratoarele, masinile de spalat si combinele frigorifice? Cu un aspirator Daewoo, cu siguranta aspirarea devine o joaca de copii. In primul rand, acesta nu consuma mult, are o putere de aspirare foarte mare, ridica si covorul nu numai praful si o capacitate extraordinara de patru litri!

Sistemul de filtrare prin apa colecteaza praful in rezervorul special, cu apa, pentru ca apoi sa fie eliminata aceasta apa in conditii de maxima siguranta, fara a se forma norii de praf cu care erau obisnuiti oamenii in cazul aspiratoarelor clasice folosite. Are chiar si o functie de suflare, care poate fi folosita atunci cand nu se poate ajunge in anumite colturi si mizeria trebuie imprastiata pentru a fi mai apoi colectata.

Aerul din incaperea aspirata va ramane mai proaspat si mirosul placut, gratie functiei de aromatizare. Cu alte cuvinte, exceptand absenta functiei de control pe maner, aspiratorul cu filtrare prin apa este perfect pentru mai multe suprafete, se alimenteaza la reea, este silentios si isi face treaba bine, materialele componente fiind foarte calitative si aspectul extrem de placut. Aspira corespunzator si arata bine, este performant si nu consuma mult, nu face multa galagie – aspiratorul Daewoo.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here