Aspirator cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF, 1900 W, 4.5 l – pareri si review

Aspiratorul este unul dintre produsele electrocasnice banale care nu prezenta un mare interes in momentul achizitionarii. In ultimii ani insa tehnologia a avansat ceea ce a dus la aparitia unor modele performante care simplifica viata utilizatorilor si care ofera un plus de confort.

Inainte de achizitionare clientul trebuie sa analizeze toate optiunile si sa se orienteze in functie de tipul periei, de puterea de aspirare, de nivelul zgomotului, dar si de greutate. Cel mai potrivit aparat este cel care corespunde nevoilor fiecarei familii si care satisface necesitatile acestora.Aspirator cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu filtrare prin apa Gorenje VCK1901WF

Este un produs calitativ care respecta normele europene in vigoare ceea ce aduce o garantie in plus asupra fiabilitatii si rezistentei. In plus are un design elegant si este comercializat in culoarea rosu care atrage atentia si care ofera un plus de stil oricarei locuinte.

Aspiratorul este un aparat extrem de silentios care nu produce zgomot ceea ce reprezinta un mare avantaj intru-cat poate fi folosit fara probleme chiar si la orele tarzii fara sa existe riscul deranjarii vecinilor. De asemenea, este prevazut cu mici picioruse de cauciuc reglabile care protejeaza podeau impotriva eventualelor zgarieturi.

Filtrul HEPA este cel care elimina in totalitate praful si mizeria din incapere fara sa mai raman nicio cea mai mica urma. Persoanele alergice sunt puternic afectate de catre impuritatile din aer asa ca noul model de aspirator a tinut cont de sanatatea utilizatorilor si a venit cu o astfel de dotare.

Este un aparat puternic, motorul avand o putere de 1900 W ceea ce inseamna ca aspira fara probleme toate scamele de pe covor. Capul de aspirare universal poate fi folosit fara probleme si in locurile inguste, dar si pe langa mobile sau pe langa pereti.

Dispune de tehnologia SoftStart ceea ce inseamna ca actiunea este trimisa in mod gradual catre piese, pornirea fiind una mult mai lenta. In felul acesta, motorul este protejat, iar consumul de energie este redus.

Un dezavantaj il reprezinta faptul ca filtrele trebuie spalate pentru urmatoarea folosire. Avand in vedere ca este un aspirator cu filtrare prin apa, acestea se murdaresc si se uda foarte repede si trebuie sa fie curatate cu atentie pentru ca mediul sa fie, in permanenta, unul curat si sanatos.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here