Aspirator cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630 – pareri si review

Un aspirator de-a dreptul special care merita toata atentia celor care-si doresc doar ceea ce este mai bun, este cel care ofera posibilitatea unui proces de curatare complex, foarte eficient, rapid si cat se poate de simplu, pe toate tipurile de suprafete de podea. Un astfel de produs inovator, de calitate superioara, este oferit de catre firma Hoover, sub forma unui aspirator care lasa podelele sclipitoare, impresionant de curate, fara niciun fel de efort. Ce-i drept, pretul este unul ceva mai putin accesibil dar care devine o garantie a calitatii suprioare.

Avantajele aspiratorului cu filtrare prin apa Hoover Hydropower HYP1630

Sunt anumite produse a caror calitati nu raspund pretului destul de piperat. Acest lucru nu este valabil si in cazul aspiratorului pe care il pun la dispozitie cei de la Hoover. Caracteristicile tehnice, functiile si proprietatile special ale acestui produs pedeaza pentru pretul ceva mai mare, care merita chiar si un sacrificiu material.

Aspiratorul semnat Hoover este un produs cu filtrare prin apa, ce utilizeaza aspirarea uscata si care se alimenteaza la retea. Prezinta o putere de 1600 W si o capacitate de colectare de 3.5 litri. Lungimea cablului de alimentare este de 8 metri, ceea ce ofera o raza de actiune de aproximativ 12 metri. Procesul de filtrare prin apa este cel care garanteaza o eliminare mult mai eficienta a prafului si a praticulelor de alergeni, fiind un benficiu important pentru persoanele care sufera de hipersensibilitati respiratorii.

Accesoriile multiple devin un alt motiv important care ar putea sa convinga orice persoana ce-si doreste un aspirator sa opteze pentru acest model. Accesoriul pentru spatii inguste, peria mica, peria speciala, cea pentru tapiterie si bineinteles accesoriu pentru blana de animale cresc si variaza utilitatea aspiratorului.

Un minus pe care multi or sa-l considere subiectiv pe cand altii or sa-l perceapa foarte suparator, este nivelul de zgomot produs in timpul utilizatii. Acesta se ridica la valoarea de 85 dB, ceea ce provoaca un disconfort auditiv ce poate sa fie considerat important, impiedicand acele sesiuni de curatenie nocturne, atunci cand alti membri ai familiei s-au decis sa doarma.

In concluzie, persoanele care vor opta pentru acest aspirator ce se doreste special, nu vor regreta alegerea facuta si se vor bucura de ea pentru cat mai mult timp, sesiunile de curatentie devenind momente placute si scurte, care nu vor solicita din punct de vedere fizic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here