Aspirator cu filtrare umeda/uscata Zilan – pareri si review

Exista pe piata o multime de aspiratoare care permit o filtrare atat umeda, cat si uscata si care reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Gratie acestei noi inovatii, gospodinele reusesc sa obtina o locuinta curata si stralucitoare cu un minim de efort. Munca acestora este vizibil simplificata ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului cu filtrare umeda/uscata Zilan

Cine nu isi doreste sa poata curata covoarele in profunzime fara prea mari batai de cap? Cine nu isi doreste ca petele de pe tapiterie sa dispara ca prin minune? Acum acest lucru este posibil cu ajutorul noului model de aspirator Zilan care utilizarea un sistem de filtrare cu apa pentru indepartarea prafului si a murdariei.

Capacitatea recipientului pentru apa muradara este de pana la 8 l
la fel ca si capacitatea de colectare pentru praf. Utilizatorii se pot bucura astfel de un grad ridicat de autonomie fara sa fie nevoiti sa inlocuiasca sacul sau sa arunce apa dupa fiecare utilizare. Modelul de fata este unul performant si eficient care poate fi folosit cu succes de intreaga familie.

Are un design interesant si modern care atrage atentia cumparatorilor si care se potriveste de minune in orice locuinta. Dimensiunile sunt unele destul de compacte fapt pentru care produsul se poate depozita cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. Mai mult decat atat, aspiratorul vine impreuna cu o multime de accesorii care permit chiar si aspirarea locurilor greu accesibile asa cum sunt cele de sub canapea sau din spatele mobilierului. In plus, peria standard aspira in profunzime praful si elimina orice urma de murdarie de pe orice fel de suprafete.

Modelul de fata are o raza de operare destul de ampla ceea ce permite curatarea intregii incaperi dintr-o singura miscare. In plus, cablul de alimentare este unul suficient de lung fara a mai nevoie de schimbarea perioada a prizei asa cum se intampla in cazul altor produse asemanatoare.

De asemenea este prevazut cu un purificator pentru aer care absoarbe bacteriile si virusii in proportie de 99%. Utilizatorii au parte in felul acesta de un mediu curat si igienizat fara sa existe riscul dezvoltarii problemelor respiratorii grave asa cum este astmul.

Cu toate acestea, pretul de achizitie este unul care poate reprezenta un dezavantaj pentru o parte dintre clientii care nu dispun de un buget mult prea ridicat pentru a face o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here