Aspirator cu sac Bosch BGL2UA220 – pareri si review

Gasirea unui aspirator bun si eficient poate fi o adevarata provocare asta datorita varietatii de modele si caracteristici de pe piata. Documentarea este esentiala. Aspiratorul fara sac, deosebit de popular in ultima perioada, are un mod simplu de actionare, este prevazut cu un filtru ce capteaza mizeria si praful si sunt dotate cu o tehnologie prin care praful este separat de mizerie.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Bosch BGL2UA220

Acest aspirator fara sac este ideal pentru a aspira orice suprafata gratie periei duble si periei special concepute pentru suprafetele dure. Beneficiaza de un filtru HEPA 13 ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme de persoanele care sufera de alergii sau astm si de toti cei aflati in cautarea unui aspirator compact si lejer. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, acest aspirator fiind conceput pentru a economisi energie si pentru ca utilizatorul sa se bucure din plin de aceste performante. Consumul mediu anual este de 28 KWh. Cu o calitate a filtrarii de nivel A, acest aparat este ideal pentru persoanele care sufera de alergii, de astm sau pentru cele care poseda un animal de companie datorita faptului ca este echipat cu un filtru HEPA 13, permanent si lavabil care retine cele mai fine particule de praf.

Acest aspirator este ultra compact si lejer, are doar 4,7 kilograme, poate ajunge oriunde, intre mobile sau sub scaune. Isi va gasi cu usurinta locul in orice coltisor al casei pentru a fi depozitat. Pentru o maniabilitate perfecta si o libertate totala de miscare aspiratorul este dotat cu doua roti mari si o roata multidirectionala in fata. Raza sa de actiune este de 9 metri ceea ce permite aspirarea unei suprafete mari fara ca aspiratorul sa fie debransat de la priza electrica.

Utilizatorul poate profita de pozitia de parcare daca trebuie intrerupt procesul de aspirare sau pentru o depozitare mai facila. Golirea recipientului de colectare a mizeriei, cu o capacitate de 1,4 litri este facila si rapida gratie indicatorului de curatare a filtrului iar intretinerea este deosebit de usoara gratie filtrului usor de scos si de spalat. Rezultatele de curatare sunt impecabile.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here