Aspirator cu sac Bosch BGL3A230 – pareri si review

Aspirator cu sac Bosch BGL3A230 - pareri si review

Alegerea unui model de aspirator necesita toata atentia pentru reusita achizitiei. Bosch este o firma de-a dreptul apreciata in intreaga lume pentru calitatea produselor oferite. Astfel, o locuinta care se respecta se va lasa curatata de catre un aspirator semnat de firma Bosch, ce reuseste sa ofere un tratament unic podelelor si in acelasi timp devine foarte simplu de utilizat, eliminand oboseala provocata de sesiunile lungi si anevoioase de curatare.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului cu sac Bosch BGL3A230

Aspiratorul cu sac Bosch BGL3A230 este un produs care merita sa fie descoperit pas cu pas si merita un loc in orice locuinta care se doreste cat mai curata. Acest model detine o putere de aspirare de 600 W si o capacitate de colectare destul de generoasa, de 4 litri. Filtrul HEPA este prezent, igienizarea podelelor si a aerului facandu-se cat mai eficient, eliminandu-se chiar si particulele cu potential alergenic. Sacul re hartie este unul simplu de schimbat si sunt foarte ieftine de procurat.

Lungimea cablului este de 7 metri ceea ce ofera o raza e actiune de 10 metri, astfel incat sa se reuseasca curatarea fara nicio ingradire chiar si a celor mai spatioase camere.  Accesoriile oferite de catre Bosch acestui aspirator cu sac sunt peria pentru tapiterie si accesoriul special pentru spatii inguste care vor reusi sa devina utile intr-o sumedenie de activitati. De asemenea, peria standard poate sa fie utilizata pe o multime de suprafete.

In ceea ce priveste minusurile, ar fi greu sa se gaseasca unul obiectiv. Cele exprimate sunt subiective si nu prezinta o baza reala care sa le sustina. Totusi, nivelul de zgomot produs in momentul functionarii si anume de 79 dB poate sa fie considerat usor deranjant de catre cei mai pretentiosi.

Bosch este o firma foarte versatila care ofera atat produse la preturi cat se poate de avantajoase cat si unele ingenioase si originale la preturi ceva mai greu de atins. Cert este faptul ca aceasta firma se doreste prezenta in cat mai multe case si pentru asta este atenta la cerintele majoritatii si le indeplineaste. Un produs care dovedeste acest lucru este aspiratorul cu sac Bosch, descris.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here