Aspirator cu sac Bosch BSG6B111 – pareri si review

Aspiratoarele cu sac, spre deosebire de alte tipuri de aspiratoare ofera avantajul de a curata rapid orice zona si de a scapa suprafetele aspirate in totalitate de praf. Sacii se pot gasi cu usurinta, aproape orice magazin ii comercializeaza. In plus, sunt mai ieftine decat aspiratoarele fara sac. Aspiratoarele cu sac reprezinta una din cele mai accesibile solutii pentru orice tip de utilizator. Chiar daca sacii trebuie inlocuiti periodic, pretul acestora nu este unul mare.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Bosch BSG6B111

Aspiratorul este dotat cu un sac de patru litri, practic si economic. Puterea sa de 600W corespunde unei puteri de aspirare echivalente unui aspirator de 2200 W. Este clasat in clasa de eficienta energetica B deoarece are un consum scazut. Variatorul de putere ergonomic adapteaza puterea de aspirare la orice tip de sol. Tubul este telescopic si permite reglarea in functie de inaltime si permite o mare libertate de actiune gratie razei sale de actionare de 9 metri. Practic, aspiratorul cu sac are doua accesorii, un accesoriu special pentru aspirarea spatiilor inguste si o perie pentru tapiterie.

Filtrul igienic al aspiratorului contribuie la evacuarea unui aer curat. Un sac pentru praf PowerProtect asigura performanta ridicata chiar si in momentele in care este aproape plin. Este dotat cu un motor inovator ce poarta numele de HiSpin cu flux de aer perfect calibrat pentru a indeparta in mod perfect praful si parului de animale.

Datorita greutatii reduse, de doar 4.7 kilograme si designului compact aspiratorul este extrem de usor de depozitat. Intensitatea zgomotului in timpul folosirii este de 81dB. Dimensiunea redusa a aspiratorului cu sac precum si cablul de alimentare de 7 metri ne permite sa ajungem pana si in locurile mai putin accesibile, sub paturi sau sub mobile. Tubul telescopic este cel care face legatura cu aparatul prin intermediul unui furtun de plastic ce are posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade ceea ce inseamna ca utilizarea acestuia este usurata in mod considerabil.

Este dotat cu doua pozitii de parcare ceea ce permite asezarea sa atat vertical cat si orizontal. Alegerea perfecta pentru oricine isi doreste un aspirator performant si accesibil ca pret.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here