Aspirator cu sac Daewoo RC-150R – pareri si review

Piata actuala este plina de tot felul de modele de aspiratoare, cu sau fara sac, verticale, robot, cu aburi sau cu filtru de apa. Aspiratorul cu sac este perfect pentru intretinerea locuntei tale si de adapteaza perfect la orice tip de suprafata. In plus, este eficient si in ceea ce priveste curatarea colturilor.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Daewoo RC-150R, 750

Aspiratorul fara sac, incadrat in clasa de eficienta energetica A, este in asa fel conceput incat sa ofere randament maxim chiar si cu un consum de energie redus. Este dotat cu o perie eficienta, suprafata si puterea de absorbtie fiind astfel mult mai mare, zonele mai greu accesibile se vor curata mai usor. Filtrul HEPA 10 retine pana si cele mai fine particule de praf oferind un aer evacuat mai curat, fara praf. Filtrul HEPA are capacitatea de a retine pana la 99% din praf pentru un mediu lipsit de alergeni. Aerul evacuat poate fi mai curat chiar si decat cel din camera.

Cu ajutorul tubului telescopic utilizatorul va beneficia de o raza de actiune mai mare si va putea ajunge cu mai mare usurinta in locurile mai greu accesibile fara sa fie nevoit sa se aplece. Acest aspirator are o putere maxima de 750W iar sacul sau are o capacitate de colectare de 5 litri. Furtunul rotativ al aspiratorului, de 360 de grade, este astfel conceput incat sa faciliteze utilizarea acestuia. Peria speciala pentru tapiterie te ajuta sa cureti mai usor covorul sau mocheta.

Pentru ca un aparat sa fie cat mai silentios, numarul decibelilor trebuie sa fie cat mai mic. Acest aspirator cu sac are un nivel de zgomot de 64dB ceea ce inseamna ca este destul de silentios. Pentru o curatenie eficienta puterea de absorbtie trebuie sa fie cat mai mare, aspiratorul fara sac oferind o putere de 220W. Acest aparat este capabil sa atinga cea mai inalta clasa de performanta de curatenie a suprafetelor dure precum gresia, 100% din praful din casa este aspirat. In concluzie, acest aparat ofera performante completa si un consum de energie redus la un pret accesibil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here