Aspirator cu sac Daewoo RC-224L – pareri si review

Crezi ca mai ieftin nu se poate? Chiar asa… mai ieftin si mai bun? Ei bine, da, se poate si asta pentru ca exista firme de calitate care se gandesc la tine. Elecrocasnice mici si de calitate superioara iti spun oferite spre achizitionare la preturi cat se poate de mici. Sunt modele traditionale, cu functii conventionale dar care pot sa-si efectueze activitatea in cel mai abil si agil mod. Din aceasta categorie atat de cautate face parte si acest special aspirator cu sac Daewoo RC-224L. Acesta merita toata atentia ta si asta pentru ca are doua calitati importante care-l recomandam din plin, este ieftin si bun.

Daewoo este o firma romaneasca care desi pare ca nu reuseste sa devina atat de cunoscuta pe piata internationala, poate sa acopere destul de bine plaja necesitatilor cotidiene ale celor din tara noastra. Ofera produse de calitate, conventionale, la preturi cat se poate de mici. Astfel reuseste sa raspunda la una dintre cele mai importante cerinte ale romanilor si anume ofera produse ieftine fara niciun compromis in cea ce privete calitatea superioara. In aceasta categorie de produse se incadreaza si acest special aspirator, de care urmeaza sa-ti spunem mai multe lucruri, astfel incat sa te convingem ca esste ceea ce si tu cautai.

Daewoo propune un aspirator cu sac, ce foloseste aspirarea uscata si care se alimenteaza prin conexiune la reteaua de curent electric. Cablul are o lungime de 5 metri ceea ce ii ofera o raza de actiune mai mare de 8 metri. Motorul este unul destul de puternic, de 1400 W iar capacitatea de colectare este una generoasa si anume de 3 litri. Aceste caracteristici de baza sunt cele care garanteaza pentru un proces de aspirare cat mai complet, cat mai eficient si foarte rapid. De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca acest aspirator foloseste saci de hartie, care datorita capacitatii lor trebuie sa fie aruncati ceva mai rar.

Cei de la Daewoo mentioneaza si faptul ca eficienta maxima a acestui model este evidentiata doar pe podelele durere pe care reuseste sa le curete in cel mai simplu dar si eficient mod, eliminand cu usurinta, orice tip de murdarie, atat cea solida cat si cea lichida, parul de animale si particulele de praf. Rezultatul se citeste cu usurinta in curatenia podeleleor tale. Acestea nu foar fi doar igienizate ci si protejate. Astfel incat tu sa nu-ti asumi nici cel mai mic risc.

Aspiratorul cu sac Daewoo RC-224L produce un nivel rezonabil de zgomot si este foarte comod de folosit, devenind un electrocasnic prietenos, pe care-ti va fi drag sa-l utilizezi zi de zi. Tubul telescopic te face sa uiti de durerile de spate, la fel cum sistemul de deplasare si cel de sustinere, iti permit mobilitatea de care ai nevoie. Acest model nu cantareste mai mult de 4.1 kg si este destul de impresionant prin aspect.

Ce zici, ai nevoie In locuinta ta de un aspirator ieftin si bun? Daca ta, atunci speram ca te-am convins ca modelul prezentat acum este cel care poate sa raspunda acestor cerinte in cel mai fidel mod.

Vezi mai multe informatii pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here