Aspirator cu sac Dirt Devil Capoera 1.1 – pareri si review

Achizitionarea unor obiecte foarte utile in locuinta ar trebui sa se faca tinandu-se cont atat de calitatea produselor cat si de aspectul lor, astfel spiritul practic impletit cu usurinta si placere in utilizare sunt caracteristici importante care ghideaza alegerile facute. Un aspirator cu sac care este atat foarte util prin functiile speciale cat si foarte placut si prietenos prin aspect, este cel care este oferit de catre firma Dirt Devil, unul dintre cele mai efervescente branduri in ceea ce priveste produsele destinate activitatilor casnice. Acest model este unul care se doreste special si de aceea merita toata atentia celor care doresc sa-si achizitioneze un aspirator care sa le fie alaturi pentru cat mai mult timp.

Avantajele aspiratorului cu sac Dirt Devil Capoera 1.1

Ieftin si de calitate superioara, aceast aspirator semnat Dirt Devil este un produs care poate sa cucereasca, cu usurinta, atentia oricarui potential client si chiar un loc in orice locuinta care se doreste cat mai curata.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, trebuie sa se mentioneze faptul acest model, ce utilizeaza aspirarea uscata si care se alimenteaza prin conexiune la retea. Prezinta o putere de 800 W si o capacitate de colectare de 3 litri. Lungimea firului este de 5 metri ceea ce ii ofera o raza de actiune de 7,5 metri. Este important de subliniat faptul ca filtrul de aspirare HEPA nu lipseste fiind util mai ales in acele locuinte in care se afla persoane alergice, foarte sensibile sau acolo unde sunt copii mici ce ar trebui sa fie protejati de contactul cu alergenii sau microorganismele patogene.

Pentru o curatare completa a podelelor dar nu numai, aceast aspirator vine la pachet cu o serie de accesorii foarte importante. Peria standard, accesoriul pentru spatii inguste, cel pentru curatatul tapiteriei, peria mica cat si cea speciala, largesc foarte mult sfera de utilizare a aspiratorului, transformandu-l intr-una din cele mai bune alegeri.

Nici chiar cei mai pretentiosi clienti nu ar putea sa gaseasca un dezavantaj obiectiv acestui produs, asa ca achizitionarea sa ar trebuie sa se faca fara nicio retentinere, dezamagirile nefacandu-si loc printre sentimentele produse de alegerea facuta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here