Aspirator cu sac Dirt Devil Capoera 2.1 – pareri si review

Cu o traditie de peste 100 de ani pe piata produselor de ingrijire a locuintei, Dirt Devil a devenit producatorul numarul 1 in Statele Unite ale Americii. Este un brand efervescent si contemporan care vine in ajutorul gospodinelor oferindu-le cele mai bune solutii de indepartare a prafului si a murdariei in exces.

Aspiratoarele puse la dispozitia clientilor sunt unele dintre cele mai performante reusind sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Mai mult decat sunt si accesibile din punct de vedere financiar ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru romanii care nu dispun de averi considerabile.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Dirt Devil Capoera 2.1


Modelul Capoera 2.1
are un design special al compartimentului pentru praf care asigura o desfacere uniforma a sacului fara nicio urma de murdarie. De asemenea, se mentine performanta de aspirare pentru o perioada indelungata de timp chiar daca sacul este aproape plin de praf.

Capacitatea de colectare este de aproximativ 3 l ceea ce ofera utilizatorilor un grad ridicat de autonomie datorita faptului ca sacul nu trebuie schimbat dupa fiecare folosire asa cum se intampla in cazul altor aparate existente pe piata la ora actuala. Dispune si de o raza de operare destul de ampla multumita cablului de alimentare care atinge pana la 5 m si care asigura o mai mare flexibilitate.

Produsul este unul extrem de practic si foarte usor de folosit de catre toti membrii familii astfel incat curatarea intregii locuinte se transforma intr-o activitate placuta. Chiar si zonele greu accesibile sunt mult mai usor de curatat gratie accesoriilor incluse care simplifica in mod vizibil munca gospodinelor. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru aspirarea prafului de sub canapele sau din spatele sifonierului acolo unde este mult mai greu de ajuns.

Aspiratorul are un aspect modern si elegant care se potriveste in orice locuinta si care reuseste sa ofere un plus de eleganta. Mai mult decat atat are si niste dimensiuni reduse astfel incat este foarte usor de transportat, dar mai ales de depozitat in asa fel incat sa nu ocupe prea mult loc.

Se poate folosi cu incredere pe mai multe tipuri de suprafate de la covoare si tapiterie, pana la mobilier sau podele. Praful este eliminat, iar aerul ramane unul curat si proaspat o perioada indelungata de timp. Din pacate insa zgomotul produs in timp aspirarii poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care isi doresc sa il foloseasca la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here