Aspirator cu sac Dirt Devil Popster, 800 W – pareri si review

Aspirator cu sac Dirt Devil Popster, 800 W - pareri si review

Dirt Devil este una dintre firmele contemporane care lanseaza produse performante si econome care sunt accesibile oricarui buzunar. Brandul a devenit rapid producatorul nr. 1 in Statele Unite ale Americi al produselor de ingrijire pentru locuinte. In plus, toate normele si reglementarile in vigoare sunt respectate ceea ce ofera o garantie in plus a calitatii si a fiabilitatii.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Dirt Devil Popster

Modelul de fata are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea in orice spatiu, simplu si rapid si fara sa ocupe prea mult loc. In plus, designul modern si elegant ofera un plus de rafinament oricarei locuinte si reprezinta o investitie sigura si profitabila care merita facuta.

Gospodinele sunt mai mult decat multumite de puterea de absorbtie a aspiratorului Dirt Devil care desi dispune de doar 800 W este performant si elimina toate urmele de praf in profunzime. In plus este dotat cu o serie de accesorii utile care inlatura mizeria chiar si din zonele greu accesibile, acolo unde este greu de ajuns cu aspiratoarele clasice. Mai mult decat atat dispune si de o perie pentru tapiterie care curata orice urme de firmituri lasate de copii si care lasa canapelele curate de fiecare data.

Marele avantaj al acestui aspirator este ca se poate folosi pe toate suprafetele. De la podele si mobilier si pana la mobila sau canapele, toate sunt atent aspirate si curatate pentru ca intreaga locuinta sa straluceasca.

Are o capacitate de colectare de 1.5 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie gospodinelor care nu trebuie sa mai schimbe sacul dupa fiecare utilizare. In plus, compartimentul pentru praf are un design unic care permite schimbarea sacului fara nicio urma de mizerie in jur. De asemenea, performanta in aspirare se mentine chiar daca praful incepe sa se adune in interior.

Cablul are lungime de 5 metri motiv pentru care raza de actiune este mult mai ampla, iar intreaga sufragerie se poate aspira dintr-o singura miscare. Exista inclusiv un derulator automant de cablu care faciliteaza strangerea aspiratorului imediat dup ace curatenia este terminata.

In ciuda acestor puncte forte, aspiratorul are un nivel al zgomotului care atinge 78 dB ceea ce inseamna ca poate cauza un real disconfort celor din jur. Vecinii se pot arata deranjati de galagia produsa asa ca aspiratorul trebuie folosit cu mare grija doar in timpul orelor permise.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here