Aspirator cu sac Dirt Devil Rebel 75HFC – pareri si review

Aspiratorul cu sac reprezinta cel mai popular tip de aspirator de pe piata. Praful si mizeria sunt colectate intr-un sac dintr-un material textil sau din hartie. Exista azi pe piata aspiratoare cu saci de unica folosinta. Aspiratorele cu sac reprezinta cel mai raspandit tip de aspiratoare dar si cele mai ieftine.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Dirt Devil Rebel 75HFC

Acest aspirator cu sac are un raport calitate/pret excelent, ameliorand performantele de curatare pe supraftele mai dure si oferind un consum energetic redus. Nivelul de zgomot este destul de ridicat, de 80dB. Este echipat cu un filtru HEPA 13 pentru inlaturarea particulelor fine de praf si alergenilor ceea ce il face ideal pentru persoanele care sufera de astm si pentru persoanele alergice. Acest lucru ii permite acestui aspirator sa atinga clasa A in ceea ce priveste nivelul de filtrare al prafului. Acest aspirator foloseste saci de tipul Swirl Y50, cu o capacitate de 3.2 litri. Doi saci sunt inclusi la cumparare din care unul este instalat. Un variator de putere permite adaptarea modului de aspirare in functie de tipul solului aspirat.

Acest aspirator beneficiaza de un desihn special al compartimentului pentru praf care dispune de un profil unic, cu striatii, fapt ce permite o deschidere uniforma a sacului ceea ce asigura mentinerea performantei de aspirare chiar si atunci cand sacul este aproape plin. In plus, acest aspirator beneficiaza de o perie special conceputa pentru curatarea parchetului. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, are o raza de actiune de 9 metri si beneficiaza de un indicator golire sac.

Acest aspirator este recomandat pentru podelele dure (curata cu succes locurile mai putin accesibile precum imbinarile mai profunde dintre pardoseli cu gresie sau din lemn). Aparatele de curatare din aceasta gama sunt deosebit de accesibile, performante, beneficiaza de un finisaj elegant si de tehnologii de top pentru o curatenie eficienta. Cu ale cuvinte, acest aspirator este perfect pentru uzul casnic. Aspiratorul este usor de golit si foarte usor de utilizat chiar si in spatiile mai inguste. Tubul telescopic, filtrul HEPA si colector de praf transforma acest aspirator in solutia perfecta pentru curatarea oricarui tip de suprafata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here