Aspirator cu sac Electrolux CEORIGINDB – pareri si review

Un cadou perfect pentru orice gospodina desavarsita il reprezinta un aparat electrocasnic care sa ii vina in ajutor ori de cate ori are nevoie. Locuinta trebuie sa fie intotdeauna curata, iar acest lucru nu se poate realiza fara un aspirator de nadejde care sa inlature praful in cel mai scurt timp si care sa igienizeze complet suprafetele.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Electrolux CEORIGINDB

Este un produs eficient si performant care isi indeplineste toate sarcinile cu brio si care reuseste sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei. In plus are un design elegant, dar simplu in acelasi timp astfel incat se potriveste de minune in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul altor aparate existente pe piata la ora actuala.

Se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete, de la mobilier si podele pana la covoare sau canapele. Mizeria este atent indepartata, iar praful este aspirat in profunzime fara nici cel mai mic efort din partea utilizatorilor. Mai mult decat atat, accesoriile incluse sunt extrem de utile, mai ales in cazul zonele de sub pat acolo unde este mult mai greu de ajuns. Peria pentru tapiterie inlatura orice urma de scama lasand in urma o suprafata curata.

Marele avantaj este acela ca aerul ramane in permanenta curat si proaspat gratie filtrului inserat in aspirator. Bacterii si alergenii sunt eliminati in proportie de 99% astfel incat utilizatorii pot avea parte de un somn linistit si odihnitor, in timp ce prichindeii se pot juca in voie pe jos fara sa existe riscul dezvoltarii bolilor respiratorii grave.

Modelul de fata este unul destul de puternic avand o putere de aspirare de pana la 1500 W. Capacitatea de colectare de 3.5 l ofera gospodinelor un grad ridicat de autonomie pentru ca sacul nu trebuie sa fie schimbat dupa fiecare utilizare. In plus are si o raza de operare de pana la 10 m astfel incat incaperile pot fi aspirate dintr-o singura miscare.

Incadrarea in clasa energetica F reprezinta un mare dezavantaj pentru potentialii clienti. Din pacate, aspiratorul are un consum mult prea ridicat de energie electrica motiv pentru care oamenii ajung sa se orienteze spre aparate mult mai econome.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here