Aspirator cu sac ELECTROLUX Equipt EEQ21 – pareri si review

Aspiratoarele cu sac raman cea mai buna alegere a oamenilor care pur si simplu cauta dispozitive care sa ii ajute la curatenie si sa le usureze munca. Un aspirator cu sac este perfect pentru living, dormitor, hol dar se poate folosi si in baie si bucatarie, precum si in birou. Mizeria se colecteaza in sac, acesta se schimba sau se arunca si astfel lucrurile sunt foarte simple. Aspiratorul cu sac Electrolux cu o capacitate de 3 litri si o putere de 1400 W, un design deosebit de culoare rosie se va dovedi alegerea ideala pentru familiile in care curatenia se face aproape zilnic sau cel putin saptamanal.

Caracteristici si avantaje Aspirator cu sac Electrolux

Aspiratorul cu sac este unealta potrivita pentru colectarea mizeriei si a prafului, ajutand la reglarea manuala a puterii. Este un produs care pune accent pe puterea de absorbtie. Aspiratorul are un buton de control ce regleaza manual aceasta putere si foloseste numai saci de praf S bag, standard, usor de gasit si foatre ieftini cu o durata indelungata de folosire si foarte economici.

Aspiratorul cu sac de la Electrolux
are si un indicator ca sacul de praf este plin, are un display mic ce indica momentul in care se va dovedi necesara schimbarea sacului de praf, are un tub telescopic ce se poate ajusta in functie de lungimea necesara, plus o fanta integrata pentru parcare. Nu necesita prea mult spatiu de depozitare, are o duza utila in orice situatie care ajuta la aspirara covoarelor si pardoselilor si se alimenteaza direct la retea. Este un dispozitiv util si elegant, care insa face destul de multa galagie, insa majoritatea aspiratoarelir nu sunt atat de silentioase precum si-ar dori utilizatorii.

Per total, este necesara investitia intr-un aspirator cu sac Electrolux, un aspirator care poate curata ca la carte suprafetele, care poate aspira fara probleme praful si murdaria, la un pret cat se poate de avantajos pentru avantajele pe care le ofera utilizatorilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here