Aspirator cu sac Electrolux UltraOne ZUOORIGDB+ – pareri si review

Aspiratorul cu sac este inca in topul preferintelor romanilor. Acesta filtreaza si colecteaza mizeria si praful cu ajutorul unui sac dintr-un material textil sau din hartie. Este cel mai vechi model utilizat pentru aspirarea prafului. Avantajul sau este acela ca dispune de un motor cu o putere mare de suctiune.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac UltraOne ZUOORIGDB+

Acest aspirator este un aparat ultra silentios (perfect pentru cei care stau la bloc si nu vor sa isi deranjeze vecinii atunci cand dau cu aspiratorul), echipat cu un sistem de filtrare eficient, ideal pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm. Beneficiaza de o perie cu dubla pozitie si o perie pentru parchet fiind special conceput pentru a aspira orice tip de sol, oferind un confort sporit in timpul aspirarii. Cu un sac cu o capacitate de cinci litri, acest aspirator este ideal pentru suprafetele mai mari.

Este incadrat intr-o clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna un consum energetic redus si economii considerabile la electricitate. Consumul sau anual este de 28 kWh. Cu un nivel sonor de doar 66dB, acest aspirator ofera o aspirare silentioasa. Fluxul de aer este optimizat iar tehnologia Silent Air permite o reducere a zgomotului din timpul aspirarii. Aspiratorul este livrat cu doua perii pentru aspirarea tuturor tipurilor de sol (parchet, mocheta, gresie, covor, podele) – o perie cu dubla pozitie Aero Pro Silent pentru aspirarea tuturor solurilor si o perie speciala pentru parchet, AeroPro Parketoo Pro, ideala pentru solurile mai fragile. Conceptia AeroPro Silent garanteaza silentiozitate si eficienta.

Acest aspirator cantareste mai putin, este mai usor de manevrat si de depozitat. Acum datul cu aspiratorul a devenit o veritabila placere. Aspiratorul este prevazut cu sistemul Multi Room System si cu un filtru Allergy Plus care garanteaza o locuinta curata, fara alergeni. Duza AeroPro 3 in 1 este perfecta pentru curatarea cu mai mare usurinta a suprafetelor dificile. Se trece cu usurinta de la perie la duza de spatii inguste iar cand treaba este terminata se poate ascunde in aspirator. Acest aspirator este ultraperformant gratie unui motor puternic si eficient si a unui debit de aer optimizat, aceste lucruri fiind asigurate de peria AeroProSilent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here