Aspirator cu sac Electrolux ZPFALLFLR – pareri si review

Aspirarea locuintei se poate dovedi in unele cazuri descurajatoare mai ales daca nu ai la indemana un aspirator potrivit si efficient care sa te ajute sa scapi de aceasta sarcina rapid. Actualmente exista pe piata aspiratoare de ultima generatie cu functii revolutionare dar si cu preturi pe masura. Aspiratorul cu sac este cel mai raspandit model in locuintele romanilor si are avantajul de a fi mai ieftin decat un aspirator fara sac sau cu apa si eficient totodata.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Electrolux ZPFALLFLR

Acest aspirator este eficient pe toate tipurile de soluri, este polivalent si practic, vine cu doua sisteme de parcare si un numar mare de accesorii. Aspiratorul are o putere de 600W pentru o aspirarare facila, eficienta si rapida a tuturor solurilor. Functioneaza pe baza unui sac S-Bag Classic Long Performance pentru a stoca praful si mizeria. Un indicator ne arata cand sacul trebuie golit. Este dotat cu tehnologia Power Pro System ce ofera rezultate excelente la aspirare, aceasta tehnologie reprezentand un melanj de motor eficient cu duzaDust Pro Gratie tehnologiei 360° Motion Technology ne ajuta sa aspiram mai usor si dupa colturi, in locurile maigreu accesibile. Aspiratorul este echipat cu roti mici, ideale pentru a aspira in jurul obiectelor.

Poseda un cablu de sase metri si are o raza de actiune mare, de noua metri. Golirea savului de praf se va face usor, fara efort si rapid gratie Clapetei 180° Access care ofera un acces mai facil la corpul aspiratorului si permite inlocuirea sacului de praf in doar cateva secunde. Aspiratorul este dotat cu un filtru igienic ceea ce contribuie la calitatea aerului din locuinta. Filtrul lavabil Hygiene Filter este capabil sa retina pana si cele mai fine particule de praf iar filtrul poate fi curatat si refolosit feara probleme. Tubul telescopic ii confera ergonomie aspiratorului iar amortizorul Ergo Shock creeaza un tampon intre aspirator si mobila. Cele doua pozitii de parcare ale aspiratorului cu clame pentru furtun permit asezarea aspiatorului atat in pozitie verticla cat si in pozitie orizontala. Combinatia dintre motorul nou, silentios si nivelul sonor scazut ofera o aspirare deosebit de silentioasa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here