Aspirator cu sac Electrolux ZPFANIMAL – pareri si review

Praful din locuinte reprezinta o problema reala pentru multe persoane, un aspirator fiind un aparat eficient care ne ajuta sa facem curatenie cu eforturi minime. Specialistii ne recomanda sa aspiram de cel putin o data pe saptamana intreaga locuinta pentru a mentine un nivel de praf rezonabil. Aspiratoarele cu sac detin avantajul de a avea o capacitae mai mare de absorbtie, spatiul de depozitare nu trebuie curatat atat de des, este mai popular in randul utilizatorilor.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Electrolux ZPFANIMAL

Acest aspirator reprezinta aparatul perfect pentru cei care au un animal de companie. Dotat cu un sistem de filtrare deosebit de eficient, este ideal pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm. Livrat cu o perie potrivita pentru toate solurile, o perie speciala pentru parchet si o perie miniturbo, acest aspirator este conceput pentru a aspira in profunzime toate tipurile de sol si adaptat pentru curatarea canapelelor sau fotoliilor. Aspiratorul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna ca utilizatorul va reusi sa faca economii considerabile de energie, profitand in acelasi timp de un aspirator performant.

Consumul anual mediu este de 28 kW/an. Cu un nivel sonor de doar 66Db, utilizatorulpoate profita de o aspirare silentioasa. Fluxul de aer este optimizat pentru un maxim de eficienta. TEhnologia Silent Air reduce zgomotul motorului in circulatie. Acest aspirator este dotat cu trei perii pentru aspirarea oricarui tip de sol: parchet, gresie, soluri dure, covor sau mocheta. PeriaAroPro Silent este special conceputa pentru a aspira orice tip de sol, peria pentru parchet AeroPro Parketto Pro este special conceputa pentru a avea grija de solurile mai fragile iar peria miniturbo este ideala pentru a curata o canapea sau un fotoliu.

Tubul telescopic AeroPro Silent este usor, robust si silentios. Diametrul sau de 36mm ofera un debit de aer ridicat. Un indicator luminos arata cand sacul este plin. Pentru a nu deteriora in vreun fel podelele, este echipat cu roti suple. Raza sa de actiune este de 12 metri ceea ce inseamna ca vei putea aspira o suprafata mai mare fara sa fii nevoit sa il scoti din priza.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here