Aspirator cu sac Electrolux ZSPPARKETT – pareri si review

Aspiratorul este un ajutor de nadejde atunci cand ai de facut curatenie iar timpul nu iti permite prea multe abateri de la program. Aspiratoarele fara sac sunt extrem de populare in randul utilizatorilor datorita metodei ciclonice de filtrare care permite o curatenie eficienta. In plus, nu mai trebuie sa schimbi atat de des sacul.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Electrolux ZSPPARKETT

Acest aspirator fara sac este conceput sa aspire toate tipurile de soluri gratie periei cu dubla pozitie si a periei special concepute pentru parchet. Datorita tehnologiei Silence Pro System, acest aspirator garanteaza o aspirare eficienta si silentioasa. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ ceea ce inseamna ca este special conceput pentru a economisi energie si sa profiti de toate aceste performante.

Consumul sau mediul anual este de 25,8 kWh. Ofera performante ridicate in ceea ce priveste aspirarea mochetei sau a solurilor mai dure si este livrat cu doua perii speciale pentru aspirarea tuturor tipurilor de soluri: o perie cu dubla pozitie DustPro pentru toate solurile si o perie pentru parchet, Parketto care are grija de solurile mai fragile. Ese echipat cu roti mici care ajung in locurile mai putin accesibile si aspira in jurul obiectelor gratie tehnologiei 360° Motion Technology.

Tehnologia Silence Pro System permite o aspirare silentioasa si eficienta cu un nivel de zgomot redus, de 74 dB pe toate tipurile de soluri. Cu o calitate a filtrarii de nivel A, acest aspirator este ideal pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm sau pentru cele care au un animal de companie. Este dotat cu un filtru igienic lavabil. Pentru a nu deteriora podelele sau piesele de mobilier si pentru o manevrare perfecta, aspiratorul este dotat cu roti. Acest aspirator beneficiaza de un sistem Ergoshock ceea ce inseamna ca un amortizor creeaza un tampon intre un aspirator si mobila pentru a evita deteriorarea acestora. Profita de cele doua pozitii practice de parcare (stationare orizontala si stationare verticala) in cazul intreruperii procesului de aspirare si pentru o depozitare mai facila.

Variatorul electronic de putere este adaptat tuturor tipurilor de sol. Aspiratorul este dotat cu sistemul Easy Empty pentru o curatare mai rapida si igienica.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here