Aspirator cu sac Electrolux ZSPREACH, 3.5 l, Tub telescopic, 650 W – pareri si review

In ziua de azi, intr-o societate moderna in care se pune accent pe curtenie, pe ingrijire, pe amenajarea si intretinerea casei, aspiratorul nu mai este un moft, ci o necesitate. Un aspirator se cumpara de nevoie, nu pentru ca asa are vecina sau si-a luat vreo prietena un model mai nou. Aspiratorul trebuie ales in functie de unele criterii si se pare ca cele cu sac raman modelele preferate ale oamenilor din tara, cat si de peste hotare. Aspiratorul cu sac Electrolux, cu o capacitate de 3.5 litri si tub telescopic, cu filtru Hygene lavabil si 650 W este alegerea perfecta.Aspirator cu sac Electrolux ZSPREACH

Puncte forte aspirator cu sac Electrolux

Aspiratorul cu sac Electrolux model ZSPREACH, asigura o aspirare eficienta si, mai ales, silentioasa. Sistemul Silence Pro System este ideal pentru utilizatorii care vor sa urmareasca stirile in timp ce aspira sau sa discute cu un alt membru al familiei, deoarece motorul acestui aspirator, cu un nivel optimizat de zgomot si o doza noua Dust Pro asigura o aspirare cu mai putin zgomot.

Mai mult, gratie sistemului 360 de grade Motion Technology, acest aspirator ajunge in jurul obiectelor cu usurinta, precum si in spatii greu accesibile si se poate aspira fara intrerupere, fara ca schimbarea camerei sa implice si scoaterea din priza a cablului. Aspiratorul are o raza de actiune de 12 metri, suficienta pentru o curatare fara intrerupere.

Din pacate, nu exista control pe maner insa exista posibilitatea derularii automate a cablului, este performant atat in curatarea covorului cat si a suprafetelor dure, are o perie standard si o perie mica pentru curatarea in profunzime si este foarte eficient. Designul este modern si elegant, culoarea placuta, este usor de folosit si de manevrat si curata orice fir de praf, fara prea multa galagie.

Per total, este o achizitie foarte buna, atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii, al performantelor si designului. Modelul de aspirator cu sac Electrolux are si o durata de viata foarte mare, astfel incat nu va trebui inlocuit sau reparat, ci utilizatorii il pot schimba numai cand considera ca este necesar si a aparut un model mai nou, mai performant, sau cand s-au plictisit de acest produs. Pana atunci, acesta ramane alegerea ideala a momentului in materie de aspiratoare!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here