Aspirator cu sac Gorenje VCEA21SBKR – pareri si review

Noile aspiratoare protejeaza sanatatea utlizatorilor eliminand bacteriile si alergenii in proportie de 99%. In felul acesta, aerul ramane curat si proaspat pentru o perioada mult mai indelungata de timp, iar riscul aparitiei alergiilor se reduce semnificativ. Unul dintre cele mai apreciate produse este noul model Gorenje care respecta normele europene in vigoare oferind o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Avantajul aspiratorului cu sac Gorenje VCEA21SBKR


Filtrul HEPA
reprezinta una dintre inovatiile ultimilor ani. Persoanele care sufera de astm pot avea in sfarsit parte de un somn linistit si odihnitor. Particulele de praf si de murdarie sunt retinute in fibrele filtrului astfel incat mediul sa ramana curat si igienizat.

Are un design interesant si practic in acelasi timp fiind un aparat usor de manevrat si de operat de catre toti membrii familiei. In plus, dimensiunile reduse permit depozitarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice din locuinta.

Modelul de fata este dotat cu o serie de accesorii care simplifica munca gospodinelor. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru zonele de sub canapea sau din spatele mobilierului acolo unde este mult mai greu de ajuns si unde praful si murdaria se depun in exces.

Motorul este unul imbunatatit ceea ce ofera o eficienta mult mai mare. Fluxul de aer este mult mai puternic motiv pentru care aspiratorul are un consum mult mai mic de energie in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Utilizatorii au parte de pana la 30% mai multa economie ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Raza de operare atinge 21 metri astfel incat gospodinele pot aspira linistite intreaga incapere dintr-o singura miscare. Totul se realizeaza simplu si rapid, aparatul oferind un grad ridicat de flexibilitate. In plus, se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete fara nici cea mai mica problema. Covoarele sunt aspirate in profunzime, in timp ce podelele raman curate si stralucitoare.

Capacitatea de colectare de 3 l este mai mult decat suficienta pentru a satisface necesitatile zilnice ale utilizatorilor. Mai mult decat atat, aspiratorul are si un indicator sac plin care ii anunta atunci cand trebuie inlocuit.

Pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce depaseste de multe ori bugetul familiilor obisnuite de romani care nu isi permit sa investeasca o asemenea suma de bani intr-un aparat electrocasnic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here