Aspirator cu sac Gorenje VCEA22TBKS

Gorenje este o marca foarte cunoscuta la nivel national si international. Majoritatea produselor realizate de aceasta firma sunt eficiente si apreciate pentru calitatile pe care le au si pentru raportul eficient calitate-pret. Unul din aceste produse este si aspiratorul Gorenge cu o capacitate de 3.5 litri, cu tub telescopic si cu filtru HEPA, putere de 700 de W, de culoare gri.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Gorenje

Cu sac sau fara sac? Aceasta este intrebarea atunci cand vine vorba de achizitionarea unui aspirator. Unii cumparatori ar fi de parere ca aspiratoarele mai noi, fara sac, sunt si mai bune, mai moderne, mai eficiente. adevarul este ca aspiratoarele clasice cu sac raman o alegere potrivita pentru curatenia unei case.

Asadar, ce are deosebit modelul de aspirator Gorenje? Un sistem de Smart Parking care sustine peria si butonul de absorbtie in pauze sau dupa curatenie. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa introduca tubul in dispozitiv, unde sa stea in deplina siguranta pana la viitoarea utilizare.

Aspiratorul cu sac Gorenje are o capacitate de 17.5 litri de praf de la cumparare, deoarece clientii primesc fara costuri suplimentare cinci saci noi: trei de unica folosinta, unul reutilizabil si unul cu microfiltru. Eficienta motorului este ridicata, fiind foarte avansat din punct de vedere tehnologic si mult imbunatatit, are o eficienta de operare remarcabila si un flux de aer putenic prin tubuul de aspirare, aparat si furtun. In plus, motorul are un consum de energie redus si o functionare extrem de silentioasa, plus o durata indelungata de utilizare.

Raza de lucru este de 21 de metri de la priza si aspiratorul permite deplasarea cu usurinta de la o camera la alta si chiar in cele mai indepartate colturi ale casei sau apartamentului. Cei 21 de metri sunt suficienti si usor de acoperit gratie rotilor cauciucate care previn si deterioarea podelei, parchetului, avand o aderenta stabila, fara zgarieturi.

Modelul de aspirator Gorenje utilizeaza un anumit tip de sac si acesta este usor de recunoscut gratie autocolantului cu tipul filtrului si sacului utilizat. In plus, are si un maner pentru transportarea mai simpla si mai usoara a aspiratorului de la o incapere la alta si un design placut si elegant, culoarea cablului fiind asortata cu cea a carcasei.

Daca ar fi un pic mai silentios, aspiratorul cu sac Gorenje ar fi alegerea perfecta a multor cumparatori interesati numai de cele mai bune produse pentru curatenie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here