Aspirator cu sac Gorenje VCEB24DPBK – pareri si review

Aspiratorul cu sac reprezinta cel mai clasic dar si cel mai popular tip de aspirator, acesta avand avantajul de a avea o capacitate mai buna de filtrare dar si o capacitate mai mare de a curata suprafetele. Ceea ce inseamna o eficienta si o performanta sporite. Capacitatea mai mare de filtrare reprezinta un atu pentru persoanele care sufera de alergii si de astm deoarece calitatea aerului este imbunatatita. In plus, exista si avantajul economiei datorita faptului ca sacul nu trebuie achizitionat in mod periodic.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Gorenje VCEB24DPBK

Acest aspirator este dotat cu un motor avansat din punct de vedere tehnologic, un motor performant ce ofera o performanta remarcabila de operare, un flux de aer mai puternic gratie tubului de aspirare. Aspiratorul vine cu un consum redus de energie si o functionare silentioasa. Motorul aspiratorului este prevazut cu functia Soft Start ceea ce inseamna ca este mai eficient din punct de vedere energetic si are o durata mai lunga de viata. Gratie prezentei filtrului HEPA acest aspirator elimina pana la 99,95% din particulele de aer, inclusiv polenul si excrementele de capusa, un lucru deosebit de important pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm. Aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA.

Aspiratorul este dotat cu sistemul de SmartParking, un sistem de parcare special care sustine peria sau tubul de abosrbtie al aspiratorului dupa curatenie sau in timpul unei pauze. Tubul isi asteapta utilizatorul in siguranta pana la urmatoarea curatenie.

Manerul Easy Handle permite transportarea aspiratorului in siguranta dintr-o incapere in alta a locuintei. Exista modele la care manerul este integrat in carscasa. Exista modele la care manerul este atasat in mijlocul carcasei pentru a permite atat utilizarea sa in pozitie orizontala cat si transportul acestuia. Un indicator anunta utilizatorul in momentul in care sacul de praf este plin cu mizerie si praf si trebuie golit sau inlocuit. Un fapt ce imbunatateste procesul de curatenie si protejeaza motorul de supra solicitare. Rotile cauciucate cu care este dotat aspiratorul previn deteriorarea suprafetelor mai fragile precum parchetul si asigura o aderenta stabila. Aspiratorul nu va lasa urme de zgarieturi in timpul in care este folosit pe suprafete dure sau netede.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here