Aspirator cu sac Gorenje VCEC21PWBK,1200 W, 3 l – pareri si review

Aparatele elecrocasnice sunt nelipsite din orice locuinta, acestea avand rolul de a simplifica viata utilizatorilor. Printre cele mai bine vandute produse se numara aspiratoarele cu sac datorita faptului ca reduc la jumatate timpul petrecut pentru efectuarea curateniei.

Gorenje este lider de piata in ceea ce priveste calitatea si performanta motiv pentru care tot mai multi clienti aleg sa isi achizitioneze un astfel de aspirator. Pretul este unul accesibil fiind la indemna tuturor.Aspirator cu sac Gorenje VCEC21PWBK

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac Gorenje VCEC21PWBK

Designul este unul simplu si modern cu un sistem SmartParking care sustine peria pentru un grad sporit de siguranta pana la urmatoarea folosire. In plus, manerul permite transportarea sigura dintr-o incapere in alta fiind atasat chiar la mijlocul carcasei.

Sanatatea utilizatorilor este foarte importanta asa ca aspiratorul este dotat cu un filtru HEPA care ajuta la eliminarea a peste 99% din particulele de praf sau de polen din locuinta fiind esential pentru oamenii care sufera de alergii.

In plus, motorul are o eficienta ridicata si este imbunatatit pentru a avea o eficienta de operare mult mai sporita. Functionarea este silentioasa, iar consumul de energie este mai mic ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice gospodina.

Aspiratorul este dotat cu tehnologia Soft Start care presupune o pornire graduala a motorului. Gratie acestui sistem, produsul este mult mai eficient avand o durata mai lunga de utilizare. Activitatea este transmisa gradual catre piese ceea ce reduce socul produs asupra motorului.

Modelul este dotat cu un sac pentru acumularea prafului si a mizeriei din locuinta. In momentul in care acesta se umple, un indicator avertizeaza utilizatorul daca trebuie schimbat sau golit. In felul acesta, intregul proces de curatenie este imbunatatit, iar motorul este protejat de o eventuala suprasarcina care poate duce la defectiuni tehnice majore.

Alimentarea se face la prize, aspiratorul avand o putere de 1200 W. De asemenea, dispune de unele accesorii precum periile standard si are si un derulator automat de cablu care ascunde firul dupa ce intreaga curatenie este terminata.

Nu dispune de control pe maner ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj, mai ales pentru gospodinele care nu vor sa se aplece ori de cate ori trebuie sa il porneasca sau sa il opreasca. Avand insa in vedere raportul calitate-pret este un produs care merita achizitionat dovedindu-se a fi o investitie sigura si profitabila.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here