Aspirator cu sac Gorenje VCED11HG – pareri si review

Alegerea unui nou produs electrocasnic poate reprezenta o decizie dificila pentru potentialii cumparatori care nu stiu care sunt cele mai utile caracteristici pe care trebuie sa le urmareasca. Acesta este motivul pentru care agentii economici sunt cei mai in masura sa ofere cele mai utile sfaturi astfel incat decizia luata sa fie cea mai inspirata.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Gorenje VCED11HG

Modelul de fata este dotat cu un filtru HEPA care elimina 99% din bacterii si care lasa in urma un mediu placut si igienizat unde copiii se pot juca in linistite si unde utilizatorii au parte de un somn linistit si odihnitor. Persoanele care sufera de alergii pot respira in sfarsit linistiti pentru ca polenul este indepartat astfel incat nu exista riscul aparitiei bolilor respiratorii grave.

Se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete reusind sa inlature praful si mizeria intr-un timp foarte scurt. Covoarele si podele, cat si tapiteria sau mobila sunt aspirate cu aceeasi eficienta ridicata rezultatele fiind pe masura asteptarilor.

Are un design simplu si elegant care reuseste sa ofere un plus de eleganta si rafinament locuintei. In plus, dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea lucrurilor.

Capacitatea de colectare de 2 l
este mai mult decat suficienta pentru a aspira locuinta fara sa fie nevoie de a schimba sacul dupa fiecare utilizare. Este dotat cu un indicator care avertizeaza clientii in momentul in care recipientul este mult prea plin si trebuie golit. Mai mult decat atat, accesoriile incluse sunt perfecte pentru a elimina praful din locurile greu accesibile asa cum sunt zonele de sub canapea sau din spatele mobilierului.

Are o raza ampla de actiune ceea ce ofera un grad ridicat de flexibilitate fiind unul din punctele forte ale aspiratorului Gorenje. In plus, vine impreuna cu 5 saci textili astfel incat se reduc costurile de intretinere ale produsului.

Un dezavantaj il reprezinta consumul de energie care este mult mai mare in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Incadrarea in clasa energetica D poate influenta in mod negativ luarea unei decizii fapt pentru care anumiti clienti se pot orienta spre alte modele.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here