Aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200BK – pareri si review

Aspiratorul este un aparat electrocasnic ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o gospodarie. Tehnologia a evoluat enorm in ultima vreme, avem la dispozitie un numar mare de modele, dotate cu tot felul de functii inovatoare .Aspiratorul cu sac este in continuare la mare cautare deoarece vine cu o multime de avantaje. Aspiratorul cu sac este in primul rand apreciat datorita usurintei cu care se poate curata sacul. Noi iti recomandam sa alegi un aspirator cu sac care se sigileaza automat in momentul in care se umple pentru prevenirea imprastierii prafului prin casa.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200BK

Aceste aspirator este un real ajutor in casa romanilor datorita puterii mare de absorbtie care il face perfect pentru curatarea covoarelor si a pardoselii din lemn. Este livrat cu un accesoriu pentru spatii inguste ceea ce permite aspirarea mizeria din cele mai greu accesibile locuri. In plus, filtrul HEPA asigura retinerea celor mai fine impuritati din aer dar si a alergenilor ceea ce il face perfect pentru persoanele care sufera de astm sau de alergii.

Puterea de aspirare la nivelul periei este de 260W ceea ce inseamna ca procesul de aspirare este unul usor, rapid si eficient, praful si mizeria sunt eliminate in cel mai scurt timp, indiferent de suprafata pe care este folosit. Aspiratorul este dotat cu un filtru HEPA (High Efficiency Particulate Air – eficienta ridicata pentru particule) ce are drept scop principal eliminarea a pana la 99,7% din particulele mari si 0.3% din microni ceea ce inseamna ca se reduc cu pana la 50% riscurile crizelor de astm, de conjunctivite si rinite alergice.

Motorul porneste gratie tehnologiei Soft Start, deosebit de eficienta din punct de vedere energetic. Motorul aspiratorului este puternic, de 1200W ceea ce inseamna o putere mare de aspirare. Puterea de absorbtie a prafului este de 260W. Panoul de comanda al aspiratorului este dotat cu un buton de pornire de tip on/off, aspiratorul are un variator de putere de la 800 la 1200W/h si dispune de un buton care actioneaza imediat sistemul de strangere automata a cablului de alimentare. Capacitatea de colectare este de 4 litri. Nivelul de zgomot in timpul folosirii este de 76dB.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here