Aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200RD – pareri si review

Aspiratoarele casnice sunt disponibile intr-o gama variata pe piata, fiecare avand avantaje si dezavantaje specifice. Aspiratorul cu sac este cel mai clasic si mai popular model de pe piata, modelul ideal in cazul in care iti doresti o aspirare eficienta a unei suprafete generoase intr-un timp relativ scurt.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200RD

Aspiratorul are un design placut, construit dintr-un material lucios, din plastic de calitate de culoare rosie. Acest aspirator este dotat cu un motor puternic si eficient, High Performance, cu o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul are un consum redus de energie si este deosebit de silentios. Motorul porneste cu ajutorul tehnologiei Soft Start, mult mai eficienta din punct de vedere energetic si prelungeste durata de viata a aparatului. Motorul este puternic, de 1200 W si ofera o putere de aspirare pentru a putea elimina pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absorbtie a aspiratorului este de 260W. Capacitatea de colectare a mizeriei si prafului este de 4 litri. Cand puterea de aspirare incepe sa scada se recomanda inlocuirea sacului.

Aspiratorul este echipat cu functia variator de putere motor de la 800W la 1200W. Un buton actioneaza sistemul de strangere al cablului de alimentare in mod automat. Aspiratorul are o dimensiune compacta pentru a oferi eficienta de curatare pana si in cele mai inguste spatii. Datorita unui design compact, aparatul nu ocupa mult spatiu la depozitare. Cablul este destul de lung, de cinci metri, ceea ce permite trecerea dintr-o incapere in alta fara sa fie nevoie sa il scoatem din priza. Raza sa de actiune este de 7 metri gratie tubului telescopic ceea ce inseamna ca utilizatorul poate ajunge in locurile mai putin accesibile fara sa fie nevoit sa se aplece. Aparatul este dotat cu un filtru HEPA, ideal pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm deoarece retine inclusiv polenul si excrementele de capusa.

Nivelul sonor este destul de redus, de 76dB. Aparatul are role reglabile din cauciuc ceea ce inseamna ca nu va deteriora mobilierul sau podeaua.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here