Aspirator cu sac Heinner HVC-MGR1200, 1200 W, 1.5 l, Alb/Verde – pareri si review

Fara un aspirator bun, curatenia nu mai e la fel, in familie apar cazuri de boli respiratorii, de alergii sau de alte probleme de sanatate. Un aspirator de calitate, chiar si la un pret mic, este o investitie foarte buna. Modelul de aspirator cu sac Heinner cu o putere de 1200 W si o capacitate de 1,5 litri este perfect pentru orice familie, indiferent de cat de multi membri are si cat de pretentiosi sunt.Aspirator cu sac Heinner HVC-MGR1200

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Heinner

Chiar daca apar din ce in ce mai multe modele moderne de aspiratoare, de la cele verticale, pana la cele de mana, care colecteaza mizeria si praful intr-un recipient cu apa, aspiratoarele cu sac raman preferatele utilizatorilor casnici. Unul din aceste aspiratoare moderne si foarte accesibile ca si pret este modelul Heinner.

Cu o putere de 1200 W, aspirarea se face la cele mai inalte standarde, atat pe suprafete dure cat si pe suprafete moi, pe covor, parchet sau mocheta! Mai mult, cablul de alimentare se poate retrage automat si are si un accesoriu 2 in 1 pentru spatii inguste, plus o perie pentru praf. Cablul are o lungime de 5 metri si, cu siguranta, acopera chiar si doua incaperi, cu prelungitorul potrivit, sau o incapere mai mare.

Capacitatea sacului textil este de 1.5 litri
. Acesta se poate spala si refolosi fara probleme, ceea ce cu siguranta este un mare avantaj. Mai mult decat atat, pretul este foarte mic, potrivit pentru cumparatorii cu posibilitati financiare reduse. De asemenea, are o putere variabila, ceea ce permite utilizatorului sa isi seteze modul de operare dupa bunul plac si in functie de suprafetele pe care le are de curatat.

Per total, este o investitie buna, are un design placut, aspira destul de bine, se pliaza pe asteptarile celor mai exigenti utilizatori. Insa nu are functii foarte moderne si cu siguranta nu este foarte economic, adica are un cosum destul de mare. Dar performanta curatarii suprafetelor dure si a covoarelor, emisiile de praf destul de mici si designul placut determina multi cumparatori sa ia o decizie in privinta acestei achizitii. Pentru cei mai putin pretentiosi cumparatori, pentru cei care vad curatenia ca pe o activitate normala saptamanala si nu zilnica obligatorie, modelul de aspirator Heinner este perfect!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here