Aspirator cu sac Heinner HVC-MGRY1400 – pareri si review

Vechiul aspirator s-a stricat sau pur si simplu iti doresti ceva mai bun, mai eficient si mult mai simplu de folosit? Atunci consideram ca ar trebui sa ti-l achizitionezi pe acesta. Aspiratorul cu sac Heinner HVC-MGRY1400 este un model cat se poate de prietenos, cu functii de cea mai buna calitate, care iti este oferit la un pret inimaginabil de mic. Cu siguranta, o astfel de oferta nu merita sa treaca nestudiata de catre toti cei care isi doresc un ajutor eficient in ceea ce priveste curatarea completa, corecta si rapida a locuintei.

Heinner este firma care va pune la dispozitie una dintre cele mai vaste game de produse electocasnice care pot cu usurinta sa multumeasca preferintele tuturor. Ofera calitate atat produselor clasice cat si celor ceva mai inovatoare si originale, de aceea, te vei putea bucura de eficienta si trainicie, la preturi pentru toate buzunarele. Asa se intampla si in cazul acestu aspirator pe care vi-l pune la dispozitie si care poate sa fie considerat un model clasic, cu functii de baza de cea mai buna calitate, pe care poti sa-l achizitionezi la un pret foarte avantajos.

Suntem in fata unui aspirator cu sac, ce foloseste aspirarea uscata. Se alimenteaza la retea, lungimea cablului fiind de 5 metri, ceea ce ii ofera o raza de lucru de aproximativ 7 metri. Motorul prezinta o putere de 1400 W, ceea ce atesta eficienta si rapiditatea procesului de aspirare. Capacitatea de colectare este de 3 litri si se folosesc saci speciali textili care se curata si se monteaza foarte simplu, fiind foarte utili. Foarte util este si filtrul special HEPA care ofera o igienizare completa si corecta ce elimina pana la 99% din particulele de praf si chiar factorii alergeni si microorganismele patogene. Astfel, devine ideal pentru locuintele in care sunt copii mici sau persoane cu hipersensibilitati.

Pentru a fi folosit de fiecare dintre noi, indiferent de varsta, cu usurinta maxima, acest aspriator cantareste doar 2.6 kg si detine un sistem de deplasare cu rotile, foare mobil. De asemenea, tubul este unul telescopic, care iti permite sa uiti de durerile de spate. Pentru a ajunge cu usurinta chiar si in cele mai greu de patruns locuri, ai la dispozitie accesoriul special pentru spatii inguste care iti usureaza considerabil munca.

Aspiratorul cu sac Heinner HVC-MGRY1400 este o alegere inspirata pe care noi te incurajam sa o faci. Nu vei fi dezamagit. E adevarat, functiile inovatoare, cu adevarat speciala, lipsesc, in schimb eficienta functiilor de baza este maxima iar asta iti permite sa te bucuri de un proces de curatare a podelelor vizibil. Acest produs poate sa fie folosit pe mai multe tipuri de suprafete, dovedindu-se util intr-o gama larga de situatii.

Nu-i asa ca un astfel de produs merita un loc si in locuinta ta mai ales ca pretul sau este unul cat se poate de avantajos care nu te supune niciunul efort financiar? Aliaza-te cu profesionistii, aliaza-te cu cei de la Heinner si nu lasa ca praful sa-ti inunde locuinta.

Vezi mai multe informatii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here