Aspirator cu sac Hoover Capture CP71_CP31011 – pareri si review

Nu toata lumea isi doreste un aspirator “de fite” si nu oricine are bani sa isi cumpere un astfel de accesoriu in locuinta. Asa ca de cele mai multe ori oamenii se limiteaza la achizitionarea unui aspirator cat se poate de simplu si de ieftin, care insa isi face treaba asa cum trebuie in orice incapere. Unul din aceste aspiratoare este si modelul Hoover Capture, cu o capacitate de 2.3 litri, cu o putere de 700 de W si filtru de microfibra. Culoarea rosie este cea care aduce o pata interesanta in locuinta, de culoare si rafinament.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Hoover Capture CP71_CP31011

La prima vedere, aspiratorul cu sac Hoover Capture pare un model simplu si fara prea multe avantaje, in afara de acela ca aspira foarte bine pe diverse tipuri de suprafete. In fond, acest aspirator, desi este foarte ieftin, are mai multe caracteristici interesante decat un model mult mai scump din aceeasi clasa. Spre exemplu, are un maner integrat pe corpul aparatului, care il face usor de manevrat si de transportat. Este un aspirator care se alimenteaza la retea si beneficiaza de un derulator automat al cablului, ceea ce permite utilizatorului sa isi faca treaba mult mai bine.

Din pacate, are si cateva minusuri si anume nu dispune de control pe maner si nici de variator de putere. Insa este perfect pentru mai multe tipuri de suprafete si tubul telescopic metalic permite oamenilor sa curete suprafetele mult mai repede si mai simplu, fara a se apleca prea mult si fara a se alege cu dureri de spate in urma acestei activitati.

In ceea ce priveste consumul, este incadrat in clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna ca nici nu se va simti la factura electrica si este foarte performant in curatarea suprafetelor dure. Filtrul de evacuare este de tip microfiltru si puterea de colectare de 2.3 litri, suficient de mare pentru o familie mica. Puterea aspiratorului atinge 700 de W si zgomotul ajunge la 85 de decibeli, ceea ce inseamna ca este destul de galagios insa nu intr-un sens rau. Utilizatorii vor fi foarte multumiti de aceasta investitie fiabila, rezistenta, eleganta si foarte eficienta, aspiratorul perfect pentru un buget restrans si pretentii mici.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here