Aspirator cu sac Philips Expert FC8721/09 – pareri si review

Philips a revolutionat piata obiectelor electrocasnice lansand aparate performante care simplifica munca utilizatorilor in locuinta reducand la jumatate timpul petrecut pentru efectuarea curateniei. Mai mult decat atat, toate produsele respecta normele europene in vigoare oferind o garantie in plus in momentul achizitionarii.
Aspiratoarele sunt unele dintre cele mai bine vandute aparate, iar pretul lor de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar. Clientii sunt intotdeauna multumiti de alegerea facuta si recomanda produsele Philips cu toata increderea.

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Expert FC8721/09, 650 W

Asigura un consum redus de energie si o performanta ridicata datorita incadrarii in clasa energetica A. Motorul este unul extrem de eficient, iar rezultatele oferite sunt unele puternice, in timp ce facturile de curent raman constante indiferent de perioada de utilizare a produsului.

Sacul are o capacitate de colectare de 5 l ceea ce asigura o curatare indelungata si ofera utilizatorilor un grad ridicat de autonomie pentru ca nu trebuie sa schimbe sacul foarte des. Are o raza de actiune destul de ampla de pana la 11 metri gratie cablului de alimentare astfel incat aspirarea se face simplu si rapid dintr-o singura miscare.

Aspiratorul poate fi folosit cu succes pe toate tipurile de suprafete. De la mobila si canapele, pana la covoare sau pardosele, praful sau murdaria sunt inlaturate in cel mai scurt timp cu un minim de efort din partea utilizatorilor. Variatorul de putere permite selectarea nivelului optim de putere in functie de fiecare suprafata in parte.

Filtrul HEPA 13
permite folosirea modelului de fata si de catre persoanele alergice pentru ca aerul este purificat in proportie de 99%, iar alergenii precum parul de pisica sau de caine dispar fara probleme lasand in urma un aer proaspat si curat.

Un punct in plus il reprezinta accesoriile care ajuta la eliminarea mizeriei chiar si din locurile greu accesibile. Periile speciale sunt folosite pentru suprafetele de sub canapele sau din spatele mobilei, acolo unde praful se aduna in exces si unde gospodinele ajung foarte greu. Mai mult decat atat, capul de aspirare 3 in 1 TriActive+ curata in profunzime covoarele inlaturand chiar si firele de par inestetice.

Un dezavantaj il reprezinta dimensiunile. Este un model putin mai mare care nu poate fi usor depozitat, mai ales in cazul utilizatorilor care nu au prea mult spatiu la dispozitie si care locuiesc intr-o casa modesta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here