Aspirator cu sac PHILIPS FC8326/09 – pareri si review

Cel mai raspandit si mai popular model de pe piata, aspiratorul cu sac are avantajul de a fi eficient si ieftin. Acestea filtreaza si colecteaza mizeria intr-un sac de hartie sau dintr-un material textil. In functie de tip, acest sac, daca este din material textil se poate reutiliza sau daca este din hartie trebuie aruncat si inlocuit cu unul nou.

Caracteristici si avantaje Aspirator cu sac PHILIPS FC8326/09

Aspiratorul fara sac curata perfect toate suprafetele gratie periei TriActive conceputa pentru a aspira in mod eficient praful. Acest aspirator a fost conceput pentru a livra o performanta maxima cu o clasa de eficienta energetica B. Aspiratorul permite o curatare excelenta a suprafetelor dure, praful este eliminat rapid in totalitate. Capacitatea de colectare este de 3 litri. Compartimentul de praf de 3 litri permite optimizarea capacitatii sacului S-Bag Clasic pentru performante prelungite.

Tubul telescopic din aluminiu este lejer si usor de folosit. Acest tub telescopic din doua parti poate fi ajustat cu usurinta in functie de inaltimea utilizatorului sau in functie de preferinte. Designul extra lung ofera o raza mai ampla decat in cazul unui aspirator clasic. Manerul ergonomic al aspiratorului este deosebit de practic. Designul sau alungit ii permite utilizatorului sa ajunga in toate colturile mai greu accesibile si sa curete zonele care in mod normal sunt mai greu accesibile.

Peria TriActive realizeaza 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: covorul este curatat in mod eficient datorita placutelor duzei de aspirare speciala pentru indepartarea prafului in profunzime, aspira cu mai mare usurinta obiectele mari gratie orificiului mare din fata si aduna prafulsi mizeria de pe langa pereti si mobile prin intermediul celor 2 perii laterale.

Peria Turbo ofera o curatare in profunzime a covoarelor, Elimina cu usurinta scamele si parul. Peria rotativa elimina pana si cele mai fine particule de praf ceea ce inseamna o performanta sporita. In cazul utilizarii aspiratorului pe suprafete mai dure, rotile capului previn deteriorarea carcasei. Aspiratorul are o greutate de 4.2 kilograme, o raza de actiune de 8 metri si un nivel de zgomot de 84dB. Emisiile de praf sunt incadrate in clasa E iar performanta curatarii pe suprafete dure in clasa A.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here