Aspirator cu sac Philips Peformer Compact FC8373/09, 3 l, 750 W – pareri si review

A face curatenie este pentru unii o placere, pentru altii o datorie, in vreme ce multi privesc curatenia ca pe un act normal, din dragoste pentru cei dragi si din respect pentru ei, deoarece curatenia contribuie la mentinerea starii de bine si a sanatatii de fier. Aspiratorul este unul din principalele aparate electrocasnice care ajuta la efectuarea curateniei si pe care utilizatorii il folosesc de ani buni. Demult au renuntat oamenii la matura si la faras si au imbratisat o noua metoda de a curata praful, mizeria si murdaria- prin aspirare. Aspiratorul cu sac Philips Performer Compact cu o capacitate de 3 litri si tub telescopic, este alegerea perfecta a utilizatorilor interesati de oferirea unor conditii decente de trai celor dragi.Aspirator cu sac Philips Peformer Compact FC8373/09

Puncte forte aspirator cu sac Philips Performer Compact

Fara prea multe prezentari, un aspirator cu sac grozav este o investitie buna pentru intreaga familie. Aspiratorul Philips Performer Compact are o multime de avantaje. In primul rand, este incadrat in clasa de eficienta energetica A, ceea ce inseamna ca nu consuma mult si atinge performanta maxima.

Mai mult, are un cap de aspirare TriActive care este ideal pentru covor: deschide covorul ca sa elimine praful in profunzime, aspira obiecte mai mari prin orificiul din fata si matura praful si mizeria ce se formeaza langa mobila. Dar nu numai pentru covoare este ideal, ci si pentru suprafete mai dure.

Gratie accesoriilor integrate, nu mai este nevoie de piese suplimentare atunci cand se curata unele suprafete, precum spatiile inguste si cele foarte moi, care au nevoie de o atentie suplimentara. Este posibila conectarea si deconectarea cu usurinta a capetelor de aspirare si accesoriilor la tubul telescopic. Dimensiunile aspiratorului Phillips sunt destul de reduse, astfel incat acesta poate fi depozitat cu usurinta in orice spatiu.

Un aspirator cu sac performant si la un raport calitate-pret excelent, cu aspirare uscata si alimentare la retea, cu variator de putere si derulator automat cablu, perfect pe multi-suprafete se dovedeste modelul Phillips Performer Compact, care nu este foarte zgomotos, este fiabil si curata bine, aerul ramane curat in camera dupa curatare, insa nu are o capacitate de stocare a prafului si mizeriei foarte mare. In plus, brandul de renume international si garantia produsului determina toti potentialii cumparatori sa faca acest pas si sa isi achizitioneze cel mai modern aspirator cu sac cu un design placut si culori vii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here