Aspirator cu sac Philips Peformer Compact FC8379/09 – pareri si review

Unele dintre cele mai performante produse electrocasnice sunt cele de la Philips pentru ca respecta normele europene in vigoare oferind o garantie in plus in momentul achizitionarii. Sunt calitative si eficiente reusind sa simplifice in mod considerabil munca gospodinelor in locuinta. De asemenea, raportul calitate-pret este unul cat se poate de accesibil motiv pentru care investitia se dovedeste a fi mai mult decat profitabila.
Aspiratoarele sunt unele dintre cele mai bine vandute aparate pentru ca elimina in mod eficient mizeria lasand in urma un mediu curat si proaspat. In general, toate aceste produse au un consum redus de energie ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii clienti.

Avantajele aspiratorului cu sac Philips Peformer Compact FC8379/09

Vine impreuna cu o serie de accesorii care ofera un plus de confort si care elimina praful chiar si din locurile greu accesibile. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru zonele din spatele mobilierului sau de sub canapea acolo unde este destul de greu de ajuns si unde mizeria se depune de fiecare data in exces. In plus, capul de aspirare TriActive+ aspira covoarele in profunzime si matura praful de pe lange pereti gratie periilor laterale.

Modelul de fata are o eficienta energetica sporita multumita incadrarii in clasa energetica A. Acesta este motivul pentru care facturile de curent raman constante indiferent de perioada de folosire a aparatului. Gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 20% mai multa energie comparativ cu alte produse existente pe piata la ora actuala.

Aspiratorul poate fi folosit cu incredere pe toate tipurile de suprafete oferind aceleasi rezultate cu fiecare ocazie. Copiii se pot juca in voie pe jos fara sa existe nici cel mai mic pericol, in timp ce somnul membrilor familiei devine unul linistit si odihnitor.

Are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice si fara sa ocupe prea mult loc. In plus, are un design inovator si modern care ofera un aer de eleganta incaperilor.

Capacitatea de incarcare este de 3 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie utilizatorilor pentru ca nu trebuie sa schimbe sacii textili dupa fiecare folosire. De asemenea, are o raza mult mai ampla de actiune multumita cablului de alimentare care permite aspirarea incaperii dintr-o singura miscare.

Singurul dezavantaj il reprezinta fara doar si poate nivelul zgomotului care atinge 81 dB si care poate cauza un real disconfort celor din jur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here