Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8522/09 – pareri si review

Cele mai raspandite aspiratoare de pe piata sunt cele cu filtrare in sac din material textil sau din hartie. Acest tip de aspiratoare sunt relativ ieftine, pretul acestara variind bineinteles in functie de renumele producatorului si in functie de putere. In momentul in care sacul se umple acesta trebuie golit iar in momentul in care puterea aspiratorului scade acest sac trebuie inlocuit.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Philips Performer Active FC8522/09

Acest aspirator ofera performante excelente se curatare si o eliminare igienica a prafului. Tehnologia Airflow Max mentine o putere de aspirare ridicata pentru mai mult timp. Peria TriActive elimima in mod eficient praful de pe toate suprafetele. Acest aspirator a fost conceput pentru a livra o performanta maxima cu o clasa de eficienta energetica A.

Tehnologia unica Airflow Max mentine o putere ridicata de aspirare mai mult timp iar peria TriActive aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare:
1) Curata in mod eficient covorul si mocheta gratie placutelor duzei de aspirare special concepute pentru indepartarea prafului in profunzime;
2) Aspira cu usurinta obiectele mai mari gratie orificiului mare din fata;
3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti prin intermediul celor 2 perii laterale.

Aspiratorul este conceput cu accesorii integrate ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va mai fi nevoit sa aduca unelte suplimentare pentru efectuarea curateniei. Peria mica este integrata pentru a fi mereu la indemana, la nevoie. Acest aspirator este prevazut cu un sac S-Bag Classic Long Performance care, dupa cum ii indica si numele, rezista cu pana la 50% mai mult. In plus, ofera o performanta mai indelungata aparatului, un nivel mai inalte de aspirare precum si o filtrare maxima.

Filtrul EPA 10
captureaza peste 99,90% din cele mai fine particule de praf, a fost conceput pentru a raspunde nevoilor specifice ale persoanelor alergice si a celor care isi doresc un nivel mai inalt de igiena. Capacitatea de colectare a sacului este de 4 litri pentru o utilizare prelungita. Compartimentul a fost special conceput pentru a optimiza capacitatile aspiratorului. Gratie manerului ergonomic foarte lung utilizatorul poate ajunge in toate colturile si in locurile mai greu accesibile.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here