Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8523/09 – pareri si review

Tot mai multi clienti isi doresc sa aiba parte de produse electrocasnice care sa isi indeplineasca sarcinile cu brio si care sa atinga o performanta maxima. In felul acesta, oamenii au parte de un plus de confort si reusesc sa isi termine activitatile zilnice intr-un timp mult mai scurt. Spre exemplu, aspiratoarele performante sunt nelipsite din orice gospodarie care se respecta. Femeile au parte de un ajutor in plus si nici nu mai sunt nevoite sa petreaca ore in sir pentru curatarea suprafetelor.

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8523/09

Are un consum redus de energie electrica multumita incadrarii in clasa energetica B. Gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 20% mai multa energie electrica in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. Facturile raman constante indiferent de perioada de utilizare ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii cumparatori.

Modelul de fata are un design simplu care se potriveste in orice locuinta si care atrage atentia clientilor. In plus, dimensiunile reduse sunt cele care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Este usor de transportat dintr-o incapere in alta avand o greutate de doar 5 kg.

Aspiratorul Philips este dotat cu o serie de accesorii care simplifica munca gospodinelor reusind sa elimine praful din zonele greu accesibile. Duzele pentru spatii inguste sunt mai mult decat utile pentru indepartarea mizeriei de sub canapea sau din spatele mobilierului acolo unde este mult mai greu de ajuns.

De asemenea, aerul este in permanenta curat si proaspat multumita filtrului HEPA 10. Acesta reuseste sa absoarba pana la 99% din bacteriile din locuinta astfel incat mediul ramane unul complet igienizat fara prea mare efort.

Cu o capacitate de colectare de pana la 4 l, aspiratorul reuseste sa ofere utilizatorilor un grad ridicat de autonomie. Sacul nu trebuie schimbat dupa fiecare folosire asa cum se intampla in cazul altor modele existente pe piata la ora actuala. In plus, raza de operare destul de ampla permite aspirarea suprafetelor dintr-o singura miscare.

Din pacate, nivelul de zgomot atinge 79 dB ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru cei din jur. Acesta este motivul pentru care se recomanda folosirea aspiratorului in afara orelor de liniste pentru a nu creea un disconfort vecinilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here