Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8525/09 – pareri si review

Aspiratoarele clasice cu sac sunt unele dintre cele mai practice, dar si unele dintre cele mai performante pentru ca dispun de o capacitate de colectare mult mai mare ceea ce simplifica in mod vizibil munca gospodinelor in locuinta. O alegere inspirata o reprezinta modelele Philips care respecta normele europene in vigoare si care ofera ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8525/09

Modelul de fata atinge o performanta maxima gratie incadrarii in clasa de eficienta energetica B. Facturile de curent raman constante indiferent de perioada de utilizare a produsului ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pentru oamenii care isi doresc sa economiseasca niste banuti in plus in fiecare luna.

Are un design simplu si elegant care atrage atentia cumparatorilor datorita culorii rosu. In plus, are niste dimensiuni compacte asa ca poate fi depozitat cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul modelelor mult prea voluminoase.

Dispune de tehnologia AirFlowMax care optimizeaza fluxul de aer si care confera utilizatorilor o putere mult mai mare de aspirare chiar si atunci cand sacul este aproape plin. Capacitatea de colectare este de 4 l ceea ce asigura un grad ridicat de autonomie. Mai mult decat atat, sacii de hartie sunt foarte usor de inlocuit, actiunea care poate fi realizata cu succes de catre toti membrii familiei.

Aspiratorul este dotat cu o serie de accesorii care inlatura murdaria si care injumatatesc timpul petrecut de gospodine pentru curatarea incaperilor. Spre exemplu, periile pentru spatii inguste sunt ideale pentru zonele din spatele mobilierului sau de sub canapea acolo unde praful se aduna in exces si unde este foarte greu de ajuns. De asemenea, capul de aspirare TriActive+ curata in profunzime covoarele si aduna praful de pe langa mobila cu ajutorul celor 2 perii laterale.

Are o raza de operare destul de ampla care atinge 9 m multumita cablului de alimentare. In felul acesta, gospodinele reusesc sa aspire intreaga incapere dintr-o singura miscare. Este si un produs usor de transportat dintr-un loc in altul pentru ca are o greutate destul de redusa.

Nivelul zgomotului atinge 79 dB
ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru cei din jur. Sunetele produse sunt destul de puternice asa ca se recomanda folosirea aparatului in afara orelor de liniste.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here