Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8527/09 – pareri si review

Philips a fost considerat intotdeauna unul dintre producatorii de top la nivel international care lanseaza in fiecare an noi si noi modele de aspiratoare care simplifica viata utilizatorilor si care le asigura un trai mult mai comod si mult mai linistit.

Toate produsele respecta cu strictete normele europene in vigoare ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. In plus, aparatele sunt eficiente si practice fiind foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8527/09

Este dotat cu tehnologia Airflow Max care asigura o performanta extrema datorita faptului ca optimizeaza fluxul de aer. Mai mult decat atat, sacul de praf se desface in mod uniform ceea ce asigura o mai mare putere de aspirare. Chiar si atunci cand sacul este plin, aspiratorul isi mentine puterea si elimina in profunzime praful si mizeria din locuinta.

Modelul de fata are un design unic si modern care indeplineste cu brio cerintele si necesitatile tuturor membrilor familiei. In plus, are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incomodeze desfasurarea activitatilor zilnice.

Aspiratorul vine impreuna cu o serie de accesorii care permit inlaturarea mizeriei chiar si din locurile greu accesibile. De exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru inlaturarea murdariei din spatele sifonierului sau de sub canapele acolo unde este mai greu de ajuns. De asemenea, capul de aspirare TriActive+ curata in profunzime covoarele si aduna praful si mizeria de pe langa mobila sau pereti gratie periilor laterale.

Compartimentul pentru praf are o capacitate de 4 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie fiind foarte usor de inlocuit. De asemenea, are o raza de actiune de pana la 9 m astfel incat intreaga incapere poate fi aspirata dintr-o singura miscare.

Are incorporat un filtru HEPA 10 care elimina bacteriile si alergenii din camera oferind utilizatorilor un somn linistit si odihnitor. Este un aspirator care poate fi folosit chiar si de catre persoanele alergice pentru ca acorda o atentie sporita sanatatii membrilor familiei.

Un real dezavantaj il constituie insa nivelul zgomotului care atinge 79 dB. Cei din jur sunt vizibili deranjati de sunetul produs motiv pentru care aspiratorul poate fi folosit doar in afara orelor de liniste.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here