Aspirator cu sac Philips Performer Active FC8660/91 – pareri si review

Multe femei isi doresc aparate electrocasnice performante care isi indeplineasca sarcinile cu brio si care sa le ofere un plus de confort atat de necesar dupa o zi agitata si aglomerata la birou. De exemplu, aspiratoarele trebuie sa aiba o eficienta sporita pentru a indeparta praful in profunzime si pentru a curata locuinta intr-un timp foarte scurt. Achizitionarea produselor Philips reprezinta o alegere cat se poate de inspirata pentru ca toate normele europene in vigoare sunt inspirate pentru o garantie in plus.

Avantajul achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Performer Active FC8660/91

Este dotat cu tehnologia AirflowMax care optimizeaza fluxul de aer si care asigura cea mai mare putere de aspirare. Murdaria este indepartata simplu si rapid, fara niciun efort din partea utilizatorilor. Mai mult decat atat, locuinta ramane curata si aerul este proaspat pentru o perioada mult mai indelungata de timp.

Are un design simplu si elegant care se potriveste de minune in orice locuinta oferind un aer rafinat. De asemenea, dimensiunile compacte permit depozitarea produsului cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Modelul de fata vine impreuna cu o serie de accesorii care simplifica in mod considerabil munca in gospodarie. Spre exemplu, capul de aspirare TriActive+ este cel care curata in profunzime covoarele inlaturand firele de par inestetice si inlatura mizeria de pe langa pereti cu ajutorul periilor laterale. De asemenea, duzele pentru spatii inguste sunt folosite in zonele greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierului unde mizeria se depune in execes si unde este mult mai greu de ajuns.

Sacul de praf are o capacitate de 4 l ceea ce asigura o curatare mai indelungata si un grad mult mai ridicat de flexibilitate. Are si o raza de operare de pana la 9 m astfel incat incaperile pot fi aspirate dintr-o singura miscare fara niciun efort din partea utilizatorilor.

Este un aspirator cu o eficienta energetica sporita multumita incadrarii in clasa energetica B care mentine facturile constante indiferent de perioada de utilizare a produsului. Gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 10% mai multa energie ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pe termen lung.

Este insa un aspirator destul de scump fapt care poate reprezenta un dezavantaj pentru anumiti utilizatori care nu dispun de un buget prea ridicat pentru a face o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here