Aspirator cu sac Philips Performer Compact FC8371/09 – pareri si review

Philips lanseaza intotdeauna unele dintre cele mai calitative si performante aparate electrocasnice. Produsele sunt in deplina conformitate cu normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. In plus, raportul calitate-pret este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar motiv pentru care clientii se declara multumiti de alegerea facuta.

Avantajul achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Performer Compact FC8371/09

Este un aspirator puternic care atinge o performanta maxima gratie incadrarii in clasa energetica A. Gospodinele reusesc sa economiseasca pana la 30% mai multa energie electrica in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj. In plus, facturile raman constante indiferent de perioada de utilizare a aparatului.

Se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete datorita accesoriilor incluse care simplifica munca gospodinelor in locuinta. De exemplu, capul de aspirare TriActive este ideal pentru curatarea in profunzime a covoarelor si pentru indepartarea firelor de par inestetice. Mai mult decat atat, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru aspirarea zonelor greu accesibile asa cum sunt cele de sub canapele sau din spatele mobilierului acolo unde mizeria se depune in exces.

Are un design simplu si elegant care se potriveste de minune in orice locuinta oferind un plus de rafinament. De asemenea este un aparat foarte practic care poate fi folosit cu succes de catre toti membrii familiei si care se poate depozita in orice spatiu gratie dimensiunilor reduse care nu ocupa prea mult loc si care nici nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice.

Are o capacitate de colectare de pana la 3 l ceea ce ofera mai multa autonomie gospodinelor care nu trebuie sa schimbe sacul dupa fiecare utilizare. Raza de operare de 8 m este mai mult decat suficienta pentru a satisface necesitatile gospodinelor care reusesc sa aspire intreaga suprafata dintr-o singura miscare.

Aspiratorul este dotat cu tehnologia Airflow Max care mentine puterea de aspirare ridicata si care ofera utilizatorilor cele mai bune rezultate. Particulele de praf sunt absorbite in totalitate astfel incat aerul ramane in permanenta curat si proaspat. Cu toate acestea, nivelul de zgomot atinge 81dB ceea ce poate cauza un real disconfort pentru cei din jur in momentul folosirii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here