Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725/09 – pareri si review

O firma des prezenta, prin produsele sale, in casele romanilor si nu numai, este Philips. Gama larga de produse oferite si mai ales calitatea acestora, sunt motive importante ce cuceresc chiar si pe cei mai pretentiosi cumparatori, devenind alegeri de top. Pentru a usura considerabil activitatile casnice de baza cu care se confrunta orice persoana, Philips propune achizitionarea unui aspirator special, care merita atentia tuturor. Pretul acestui produs este unul ceva mai mare dar total explicat de calitate de care este caracterizat.

Avantajele aspiratorului cu sac Philips Performer Expert FC8725/09

Philips nu dezamageste, de ceea, atunci cand vine vorba despre acest aspirator oferit, ingeniozitatea si originalitatea nu lipsesc si sunt exprimate din plin prin functii si proprietati care se doresc unice si care au capacitatea de a surprinde.

Acest model este unul prietenos prin aspect, clasic, cu sac, cu alimentare la retea, ce prezinta o putere de 650 W si o capacitate de colectare foarte generoasa, de 6 litri. Foloseste saci de hartie, de unica folosinta iar sistemul de filtrare este unul de calitate superioara, de tip HEPA, ce garanteaza eliminarea alergenilor si chiar a unor microoganisme patogene.

Eficienta acestui aspirator este garantata si de catre tehnologia speciala de functionare, brevetata Philips si anume, Airflow Max car asigura cel mai inalt nivel de aspirare a prafului, chiar si atunci cand vine vorba de particule minuscule. Nu mai trebuie confirmat faptul ca poate sa fie folosit pe orice tip de suprafata, transformand procesul de curatare al podelelor intr-o activitate rapida, foarte eficienta si chiar relaxanta.

Cablul de alimentare are o lungime de 8 metri, ceea ce ofera o raza de actiune de 11 metri. De asemenea, este important sa mentionam si despre accesoriile care nu lipsesc si sunt reprezentate de perie speciala, una mica si de accesoriul special pentru spatii inguste.

Avand in vedere si faptul ca acest aspirator este si foarte silentios iar Philips ofera o garantie de 5 ani, cu greu s-ar putea sa i se gaseasca un punct negativ obiectiv, asa ca, nu s-ar gresi daca s-ar afirma faptul ca acest model este unul care poate defini calitatea in acest domeniu, impresionand chiar si cele mai atente, pretentioase si cunoscatoare priviri din acest domeniu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here