Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8726/09 – pareri si review

Aspirator cu sac PHILIPS Performer Expert FC8726/09 - pareri si review

Pentru cei care banii nu sunt o problema, alegerea unui aspirator Philips reprezinta cea mai buna alegere. Este fara doar si poate unul dintre cele mai performante modele existente pe piata care are o putere mare de absorbtie si care inlatura mizeria intr-un timp foarte scurt. Mai mult decat atatm firma este recunoscuta la nivel international si respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus asupra calitatii si fiabilitatii produselor achizitionate.

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac PHILIPS Performer Expert FC8726/09, 5 l, 650W, Tub telescopic metalic, HEPA 13, Maro

Ofera rezultate de curatare remarcabile datorita incadrarii in clasa energetica A. Consumul este unul mult mai scazut in comparatie cu alte modele existente pe piata ceea ce presupune un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Tehnologia AirFlow Max elimina praful din intreaga locuinta pentru ca sanatatea utilizatorilor sa nu aiba de suferit. Mai mult decat atat, filtrul HEPA este cel care retine impuritatile fiind ideal in special pentru persoanele care sufera de alergii. Se stie foarte bine ca prichindeii sunt cei mai predispusi aparitiei alergiilor, dar si a problemelor respiratorii grave asa ca trebuie feriti de mizerie. Acestia au nevoie sa traiasca intr-un mediu igienizat si sa respire, in fiecare moment, un aer curat si proaspat.

Noul model de aspirator se poate folosi pe toate suprafetele, inclusiv pe mobilier, covoare sau tapiterie. Chiar si podelele sunt atent aspirate pentru inlaturarea tuturor scamelor. Aspiratorul este dotat cu accesorii utile pentru spatiile inguste acolo unde mizeria se depune in exces si unde este foarte greu de ajuns. Spatiul de sub canapele sau cel din spatele mobilierului sunt mult mai usor de curatat multumita celor de la Samsung. De asemenea, capul de aspirare TriActive+ aspira in profunzime covorul eliminand chiar si firele de par inestetice, dar absoarbe si obiectele de mari dimensiuni cu ajutorul orificiului din fata.

Capacitatea de colectare este de 5 l ceea ce asigura un grad ridicat de  autonomie. Este foarte usor de schimbat si nici nu se produce vreo urma de mizerie in timpul acestei operatiuni. In functie de suprafete se poate seta puterea de aspirare gratie variatorului de putere care ofera un plus de confort.

Este un aspirator compact si usor care se poate deposita fara probleme in orice spatiu. In plus, poate fi transportat dintr-o incapere in alta de orice utilizator datorita greutatii greduse. Cu toate acestea are o putere de absorbtie de doar 680 W ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru oamenii care vor un aspirator puternic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here