Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8728/09 – pareri si review

Philips asigura cumparatorilor performanta completa indiferent de produsele achizitionate. De la aspiratoare si pana la masini de spalat rufe sau televizoare, toate aparatele respecta normele europene in vigoare oferind o garantie in plus. Mai mult decat atat, consumul de energie este unul redus in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Gospodinele s-au aratat mai mult decat incantate de aspiratoarele Philips pentru ca sunt usor de folosite si de manevrat. Intreaga locuinta este curatata intr-un timp foarte scurt ceea ce ofera un plus de confort utilizatorilor.

Avantajul achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Performer Expert FC8728/09

Se poate folosi cu succes pe toate tipurile de suprafete, de la pardosea si pana la tapiterie totul straluceste in jur. Praful este eliminat in profunzime, iar firele de par inestetice sunt si ele indepartate. Cu ajutorul filtrului HEPA aerul eliminat este proaspat si curat, iar atmosfera din jur este una extrem de placuta atat pentru cei cei, cat si pentru cei mari.

Aspiratorul are o serie de accesorii care simplifica munca utilizatorilor si care permit curatarea tuturor spatiilor. De exemplu, capul de aspirare DiamondFlex permite aspirarea in jurul obiectelor, dar si in zona colturilor acolo unde mizeria se aduna in exces si unde gospodinele reusesc cu greu sa ajunga. De asemenea, periile pentru zonele inguste sunt la fel de utile, in special, pentru aspirarea prafului de sub canapele sau din spatele mobilierului.

Motorul are o eficienta ridicata reusind sa asigure un consum redus de energie. Incadrarea in clasa energetica A presupune mentinerea facturilor de curent in parametrii normali indiferent de perioada de utilizare a aparatului.

Modelul de fata are un design unic si interesant care se potriveste de minune in orice locuinta. In plus, dimensiunile compacte permit depozitarea in orice incapere fara sa ocupe prea mult spatiu si fara sa incomodeze desfasurarea activitatilor zilnice. Este un aparat usor de transportat si de manevrat pentru ca dispune de un greutate redusa ceea ce simplifica in mod considerabil munca utilizatorilor.

Capacitatea de colectare este de 5 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie datorita faptului ca sacul textil nu trebuie schimbat atat de des. De asemenea, are o raza de actiune de pana la 11 metri astfel incat incaperile pot fi aspirate dintro singura miscare.

Singurul dezavantaj il reprezinta pretul mult prea ridicat care ii poate determina pe anumiti clienti se orienteze spre alte produse mult mai ieftine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here