Aspirator cu sac Philips Performer Pro FC9197/91, ECO, 5 l – pareri si review

Produsele electrocasnice performante sunt foarte bine vandute in ciuda pretului destul de ridicat. Majoritatea respecta normele europene in vigoare si ofera o garantie in plus in ceea ce priveste fiabilitatea si calitatea.
Gospodinele isi doresc intotdeauna un aspirator cu o putere mare de absorbtie care sa curete rapid si eficient locuinta. In plus, trebuie sa fie usor de manevrat si de transportat pentru a transforma intreaga activitate intr-una placuta si relaxanta.Aspirator cu sac Philips Performer Pro FC9197/91

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Performer Pro FC9197/91

Are un consum redus de energie datorita incadrarii in clasa energetica A. In plus, atinge o performanta maxima reusind sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor familiei. Este un produs util si eficient care trebuie achizitionat in cel mai scurt timp.

Cu un design simplu si elegant, dar si cu o putere de absorbtie de 650 W, modelul de fata este foarte usor de transportat si de depozitat. Are niste dimensiuni compacte si o greuatate standard asa ca poate fi manevrat cu usurinta de catre orice utilizator.

Tehnologia AirFlowMax reprezinta o adevarata inovatie in domeniu care permite o aspirare performanta si profesionala chiar daca sacul este aproape plin. Spre deosebire de alte modele existente pe piata la ora actuala, aspiratorul Philips Performer optimizeaza fluxul de aer si elimina praful din locuinta lasand in urma un mediu curat si placut.

Este dotat cu un cap de actiune TriActiveMax care ofera o curatare 3 in 1 astfel incat covoarele sa ramana impecabile. Talpa speciala deschide covorul pentru inlaturarea tuturor urmelor de mizerie si permite aspirarea obiectelor de dimensiuni mai mare fara sa existe riscul infundarii tevii aparatului. De asemenea, sterge praful de pe pereti sau de pe langa mobile cu ajutorul periilor speciale care simplifica munca gospodinelor.

Compartimentul de praf are o capacitate de 5 l ceea ce ofera o autonomie maxima asigurand o curatare indelungata. In plus, sacul este foarte usor de inlocuit fiind special conceput pentru a nu lasa nicio urma de praf sau de mizerie.

Are un maner foarte lung
care este foarte simplu de utilizat si care ofera o raza de actiune mai larga. Se pot accesa chiar si spatiile mai dificile asa cum este este cel din spatele mobilei sau de sub canapea.

Pretul destul de ridicat este cel care poate reprezenta un adevarat dezavantaj, mai ales ca nu este accesibil buzunarului tuturor romanilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here